Szerintetek jól állhat egy vékony fiúnak egy farmer dzseki?
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 08:16
6/8 anonim válasza:
Egy rendes vastag/súlyosabb anyagú farmer dzseki ellensúlyozza a vékony alkatot. Jobb az esése is, mint egy dzseki szabású farmer ingnek.
7/8 anonim válasza:
Igen csak jó méretet vegyél ami azt jelenti hogy a váll varat ne lógjon a karodon na nagyon keskeny vállaid vannak és minden lóg akkor is olyat kered ami max 0,5-1cm vel van lejjebb mint a váll csontod.
8/8 anonim válasza:
Én vékony magas vagyok és nekem is van sokan mondták jól áll, a másik mivel maszivab tartást ad így ha úgy van akkor ing helyet használom tehát alatta nincs póló semmi és be tűrt derékkal, plusz ha úgy van időnként nadrág tartó pártokat is arra rakom fel, ing felé felsökhöz azért használom hátul ne puposodjon nem engedi a derekánál ki csuszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!