Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért kell hypebeast-nek lenni?

Miért kell hypebeast-nek lenni?

Figyelt kérdés
Szedjél fel 20 kg izmot, aztán arra flexelj, ne a drága ruhákra, ami lóg a 40-50 kg-s testeden férfi létedre.
2021. aug. 27. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért, annak KELL lenni?
2021. aug. 28. 00:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Valaki mondta, hogy annak kell lenni? xd én ilyet még nem halottam

amúgy is kit érdekelnek más ruhái? :D te nagyon el vagy tévedve :D

2021. aug. 28. 02:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem KELL, hanem LEHET, ez egészen más :D Ezen LEHETSZ ideges, de NEM KELL. Világos, hogy mi bosszant, de hát ez van. Azok a cuccok szerintem önmagukban nem rosszak, ami rossz lehet, az az, hogy egymást majmolják, egymásra licitálnak nagy hivalkodás közepette. Tisztelet a kivételnek :D
2021. aug. 28. 07:58
 4/10 Noren1989 ***** válasza:
100%
Akkor van, aki érti a kérdést...🤔🤔🤔😂
2021. aug. 28. 08:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 én se... :D
2021. aug. 28. 10:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Addig tart ez a ,, Hypebeast korszak ,, amíg egyszer a havanna telepen meg nem verik a ,, férfit ,, aztán rájön, hogy nem kéne ezt erőltetni..
2021. aug. 28. 11:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Persze, majd biztos pont ezért fogják megverni xD Az ilyen helyeken senki sincs biztonságban, aki nem kétajtós szekrény méretű, tökmindegy hogy öltözködik.

De van erre egy sokkal egyszerűbb megoldás, mint a komplett ruhatárcsere: nem mész oda.

2021. aug. 29. 08:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Minden helyen van most már legalább egy ilyen társaság, most újonnan az Örs Vezér Terét lakták be teljesen, aki az aluljáróba ki mer menni feltűnőbb ruhákba, az nem fél a haláltól.
2021. aug. 29. 11:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Hallod hol élsz, 10 éve voltak ilyenek.:D Ma már kb. mindenki mindent látott a neten, semmi se új, senkit nem érdekel ki milyen ruhát húz fel. Az ilyen irigykedő prolik elvannak magukban, meg ők szívnák meg ha kötekednének, mert mindenhol kamera van, meg testkamera is, ráadásul lehet, hogy az a Hypebeastes srác épp egy rendőr civilben.:)
2021. aug. 31. 08:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Ráadásul aki feltűnően öltözködik az erős jellem, így vélhetően nagyon aggresszív is. Mondjuk elmegy a Joker a sminkjében az Örsre, szerinted bele mernek kötni?:)
2021. aug. 31. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!