Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Suliba szerintetek felvehetek...

Suliba szerintetek felvehetek majd magas derekú farmerral egy haspólót?

Figyelt kérdés
Nagyon picit látszódna ki a hasam és mindekepp egy fekete bőr kabáttal venném fel és egész nap rajtam lenne. Szerintetek felvehetek? A sulit nem zavarja, télen is simán felvehet bárki nagyon rövid derekú pulcsit póló nélkül.
2021. aug. 27. 19:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Gondolom te nem jársz már suliba mert ha járnál akkor tudnád hogy mostmar egy teljesen normális outfit ha egy lány farmerkabátba/bőrkabátba van. És most nem is ezen volt a lényeg de örülök hogy te ilyen érett vagy és biztos téli van a szekrényen jobbnal jobb ruhákkal 😊
2021. aug. 28. 11:53
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
A 6-ra is kérjük a választ.
2021. aug. 28. 12:05
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Nincsenek jobbnál jobb ruháim, 26 éves öregasszonyként nálam a kényelem már az első :D bocsi ha megbántottalak azzal, hogy 14 vagy, nem állt szándékomban :D

2021. aug. 28. 12:06
 14/16 A kérdező kommentje:
Tessék 12.-es itt a válasz ami egyébként benne volt már az eddig válaszomban is ami az hogy jól néz ki eggyut a fekete nadrág, bordo póló fekete kabáttal. És nem kell azzal jönni hogy csak a divat miatt ülök egész nap kabátban mert igen főleg azért de egyáltalán nem kényelmetlen tavaly is kB mindig farmerkabwtban voltunk mikor már jó idő volt és tanárok is!! És kB olyan mintha 2gs vastagabb pulóver lenne rajtam.
2021. aug. 28. 12:18
 15/16 A kérdező kommentje:

13

Nem bántottál meg én sem akartalak.

Az hogy a kényelemre torekedsz megertem és hidd el én is arra törekszem mert én akkor érzem magam kényelmesen ha egy ruhát szeretek viselni és jól áll mert vékony alakom van hozzá.

2021. aug. 28. 12:23
 16/16 anonim válasza:
100%
Mostanában szerintem tök átlagos dolog egy olyan haspólóba menni, amiből csak kicsit van kint a hasad. Felveheted nyugodtan, ha a suli nem szól érte.
2021. aug. 30. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!