Összel ha mar hűvösebb lesz az idő . Hordhat egy ff harisnyat rövidnadrággal? Nagyon kényelmes viselet lenne számomra
Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 11:31
21/58 anonim válasza:
Én rendszeresen veszek harisnyát rövidnadrág alá. Elsősorban sportoláshoz (túra, kerékpározás).
22/58 anonim válasza:
#17 azért nem lehet annyira a férfi és női anatómiát annyira külön választani, sok nő van, aki nem is nőies, ezért ritkán hord szoknyát, magassarkút. Olvasd el ezt:
#13 nem hinném, hogy aki harisnyamániás, az nőiesen akar öltözni, szóval miért kellene a harisnyához magassarkú? Sok nő sportcipővel hordja, akkor egy pasi miért ne hordhatná, ahogy neki jó?
23/58 anonim válasza:
#23 szégyen a te vagy és hozzád hasonló nácik, tálibok.
25/58 anonim válasza:
Olyan jó, hogy mindig megkérdezi, aztán válaszolgat saját magának egyetértve.
26/58 anonim válasza:
Én hordanám így de úgy is tudom mi lenne a reakció, így inkább nem teszem 😁😁
27/58 anonim válasza:
A drag queen-ek nem zavarnak, de egy férfi harisnyában... Igazából nem zavar az sem. Csak párkapcsolati szempontból kifogásolnám, de sztem nem úgy kérdezed.
28/58 anonim válasza:
Én jobban szeretem a harisnyát,pasiként, abból is a nylonharisnya, microfibra fajtát, mindig harisnyában járok, télen és míg nincs kánikula addig húzok fel rövidnadrággal is. Nem tudom mi van ebben olyan érdekes. Miért nem mindegy x-y-nak ki mit húz a lábára 😄.
29/58 anonim válasza:
Egy mai (sportos és nagyon elterjedt!) futó aláöltözetről szerintem kb. akkor tudod megmondani, hogy esetleg nem harisnya-e, ha direkt arra figyelsz. Persze ha nem valami normális színű. Gondolom, az illető nem valami pöttyös, vagy rózsaszín szivecskés harisnyát akar felvenni.
30/58 anonim válasza:
De ha már ott a rövidgatya, elég lenne, ha combfixet venne. Az még kényelmesebb lenne, mert mi van annál kényelmesebb, ha semmi sincs a lábon ? (a rövidgatya alatti területen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!