Varrónőnél kb mennyi egy nadrág megvarrása? Többi
lent.
Figyelt kérdés
Nem pontos árra vagyok kíváncsi, csak úgy nagyjából. Elég magas vagyok és a boltban kapható nadrágok mindig rövidebbek, mint kellene és ez már kezd nagyon bosszantani, hogy egy rendes nadrágom sincs, ezért gondolkozom már egy ideje ezen.
Irreálisan drága. Munkadij nagyjából 10 ezer forint, és ennél csak több lehet. Anyag is ha jó fajta anyagot vesztek, és nyilván ha ennyit fizetsz munkadijra, nem az anyagon fogsz spórolni... az is 5-10 ezer forint, plusz gombok, cipzár... plusz 3x menned kell hozzá, egyszer elmesz, lemer, kifizeted az előleget, másodszor mész próbálni, 8gazitani, harmadszor pedig amikor mész a kész nadrágert. Ha messzebb lakik a varrónő, ez se kis költség.
2021. aug. 26. 11:03
2/6 anonim válasza:
En azt nem ertem komolyan, hogy kire gyartanak akkor nadragokat, ha a magasaknak se jok :D
En eleg alacsony vagyok (150 centi) es irrealisan sokat kell mindig levagni a nadragbol, ha azt akarom, hogy jo legyen :D
Egyebkent letezik bizonyos markaknal alacsony nokre gyartott nadrag, bar az is irrealisan draga, viszont akkor gondolom magasabbaknak is van, keress ra, hatha olcsobb meg mindig, mint a varrononel.
2021. aug. 26. 16:42
3/6 anonim válasza:
Anyukám varrónő. Régebben saját vállalkozása volt és itthonról dolgozott. Ő az ilyen nadrágvarrásokat, de legyen az bármi mindig nagyon olcsón csinálta meg és ezért rengetegen jöttek hozzá. Általában egy ilyenért mint amit kérdezel elkért 3000-3500 Ft-ot. És ebben benne volt az anyag ára, a munkadíj, minden. És nem kellett hozzá háromszor négyszer jönni. Elhozta a megrendelő akkor lemérte, betűzte, stb. Aztán meg jött amikor elkészült. Szerintem simán megéri elvinni egy varrónőhöz. Nem tudom mások milyen árakkal dolgoznak, de akkor is. Mellesleg nem értem, hogy mégis kikre készítik a bolti nadrágokat. 165 cm magas vagyok és rendszerint anyukámnak minden nadrágomat el kell vágnia, mert hosszú. Sok sikert az egészhez.
2021. aug. 27. 06:30
4/6 anonim válasza:
Manapsag mar vannak oldalak ahol magas illetve alacson embereknek is van kulon nadrag.Petite az alacson es Tall a magas.
3-as, nem tudom ez mikor volt, meg anyukad hol dolgozott, de nalunk ( Bp. agglomeracio) egy nadrag felvarras volt 4 eve 3500, egy kicsi cipzar csere meg 1700 :D Manapsag az anyagkoltseg se jonne ki 3-4 ezerbol szerintem.
2021. aug. 27. 13:54
6/6 anonim válasza:
Egy nadrág komplett megvarrasa 3500 Ft? Anyaggal? Ne haragudj, de ennyiből az anyag se jön ki, tekintve hogy a fos szövetek amiket maszkokhoz vesznek 100-1500 Ft metere. És ez egy gagyi anyag, maszknak pont jó, másra nem. Normális vászon métere simán 3000 Ft.
Szerintem te kevered azzal, hogy atszabta a hosszát, az meg hihető ennyiért. Vagy pedig 30 éve volt, mert azt el tudok képzelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!