Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A nők miért hordják felhajtott...

A nők miért hordják felhajtott gallérral a farmerkabátot?

Figyelt kérdés
Ma láttam 5-6 nőt farmerkabátban és mindegyik felhajtott gallérral hordta.
2021. aug. 25. 20:02
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
85%
Tàn fàzik a nyakuk? 😄
2021. aug. 25. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Dehogy fázik. Ugyanazért, amiért az inget is kitárják felül, meg nagy sálakkal turbózzák a nyakuknál ha nagykabátban vannak: fent begombolkozva, lelapítva, beszorítva túl vékonynak és kislányosnak tűnik a válluk környékén és ezért kicsit "szélesítenek" ezekkel.
2021. aug. 25. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
Hogy ők is akkora majmok legyenek mint azok a férfiak, akik pont így hordják a galléros ruháikat.
2021. aug. 25. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Mert nekik úgy tetszik.

Sztem amúgy van akinek jól áll, de ember- és dzsekifüggő is.

Ugyanígy férfiaknál is, a többség sztem csak azért tartja gáznak, mert egy bizonyos nem túlságosan kulturált rétegnél látta, nekik meg kiváló érzékük van ahhoz, hogy hogyan NE csináld. Pedig tud a felhajtott gallér jól is kinézni, csak akinek tényleg jól állna, nagyon ritkán hordja is úgy.

2021. aug. 26. 00:22
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudom, nekem se farmer kabátom, se felhajtott gallérom nincs. De szerintem ugyanolyan gáz, mint pasiknak a felhajtott póló vagy ing
2021. aug. 26. 06:27
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Divat. A divat pedig egy dologra jó mégpedig, hogy a stílus ellen menjen, de egy stílusos megjelenés 10-50 év múlva is stílusos lesz, egy divat meg 5 év múlva már ciki.

Csak példa. Anno ciki 10-15 éve ciki volt a holdjáró cipő, ma mennek mint az állat. Ciki volt felhúzni a zoknid a térdedig, ma simán felhúzzák. Ciki volt a trapéznadrág, ma már simán megveszik.

Ezek pedig nem távok időben. 5-10-15 éve még ezek voltak és ez csak néhány példa.

A divat változik a stílus örök:)

(ui.: A valódi stílus, nem az amire a többség használja)

2021. aug. 26. 07:16
 7/7 anonim ***** válasza:
94%
Elképesztő, hogy emberek ilyenen morfondíroznak, eszembe nem jutott volna... De a válaszok is komolyan mondom, te jó ég. :D most komolyan valaki ilyennel foglalkozik? Hát nem mindegy ki hogy hordja? :D Egyszerű: Nekik úgy tetszik.
2021. aug. 26. 18:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!