Szerintetek a hosszú szoknya túl öregek öltözködés egy 25 éves nő számára? Férfiak szerintetek?
Ilyenekre gondolok. Ez túl sok hétköznapra?
Egészségügyi okok miatt nem bírom a nadrágot,van egy sebem szemérem ajaknál és nagyon kényelmetlen a nadrág. Férfiak szerint ez nagyon öreges lehet a koromnál?
Kedves kérdező!
A 4-es számú senki lennék.
Úgy gondolom igazam is van, amennyiben a linkelt hosszúságú szoknyákra gondoltál, és én ha jól emlékszem nem mini szoknyát írtam!
Egy térden felüli pedig irodában, bankban, is megállja a helyét.
Bocsánat az őszinte véleményemért, gondolatolvasó még nem vagyok, te kértél férfiaktól véleményt, én megtettem.
A többi kislánynak pedig szövegértelmezést javasolnék, ugyanis a kérdező férfiak véleményére kíváncsi (bár az enyémet nem sokra értékelte) vagy tévednék…?
Ha sokat bkk-zol számíts rá, hogy a mögötted lelépő folyton rá fog taposni, én így jártam a hosszú lenge szoknyákkal-ruhákkal.
Térdig érő, A vonalú fazonnal nincs ilyen baj.
Ennyi szövegértelmezésben szenvedőt!
De hát mit vár az ember, hisz nőkről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!