Milyen öltözködési stílust javasoltok? (lent. )
Körülbelül 170-173 cm vagyok, 54 kg. Most kezdem a középiskolát, szeretnék kipróbálni egy új öltözködési stílust, de sajnos nincs pénzem márkás cuccokra... tudnátok javasolni valamit, és hogy hol tudnék hozzá beszerezni olcsó és jó ruhákat?
15/L
az olcsó sose lesz olyan jó mint a márkás...
am meg ezekszerint neked nem új stílus kell hanem új ruhákat akarsz
Hasznaltruha kereskedes, turkalo!
A magyar lakossag 70 %-a oltozik ma onnan es En szemely szerint nem is tartom ezt szegyelni valonak, mivel sajnos, mint ahogyan Te is irod, ma mar 1 fizetesbol csak nagyon nehezen jut mindenre.
Turkaloban nagyon jo minosegu ruhak vannak, atkell mosni,
egy kis ecet is keruljon a mosovizbe, hogy fertotlenitve legyen az a ruha.
A stilus Te talald ki, legyel Onmagad, ismerd meg Onmagad, es majd kialakul a sajat stilusod, hidd el ez a legjobb.
A legfontosabb, hogy Te jol erezd magad abba a ruhaba amit felveszel, erre koncentralj, s ne a kulvilagnak akarj feltetlen megfelelni az oltozkodessel.
Talald meg a sajat stilusodat!
első: a stílushoz keresek ruhákat.
másodiknak köszönööm :)
Sztem is turi vagy ha van felétek c&a, colosseum vagy cosmos city akkor vásárolj ott mert 5000ft-ból simán fel tudsz öltözni.
Hát stílusban van sokféle:deszkás, rocker, nerd, discos...de sztem inkább alkoss saját stílust! :D
16/L
H&M, C&A, Jeans club... A NewYorkerben is vannak nagy leárazások. A comos city szerintem kínai.
Vagy turkáló... az még mindig jobb mint a kínai
nagyobb áruházakban is lehet kapni egész jó dolgokat:D
a stílust illetően...hmm...mivel nem írtad, hogy eddig milyen stílusod volt kicsit nehéz. a lényeg, hogy hagyj meg egy kicsit az eddigi stílusodból!
én nem igazán tartozom semmilyen stílushoz, bennem mindenből van egy kicsi:D szerintem variáld a stílusokat, és úgy egy sajátot tudsz kitalálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!