Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen öltözködési stílust...

Milyen öltözködési stílust javasoltok? (lent. )

Figyelt kérdés

Körülbelül 170-173 cm vagyok, 54 kg. Most kezdem a középiskolát, szeretnék kipróbálni egy új öltözködési stílust, de sajnos nincs pénzem márkás cuccokra... tudnátok javasolni valamit, és hogy hol tudnék hozzá beszerezni olcsó és jó ruhákat?

15/L

2010. aug. 30. 10:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
7%

az olcsó sose lesz olyan jó mint a márkás...

am meg ezekszerint neked nem új stílus kell hanem új ruhákat akarsz

2010. aug. 30. 10:28
 2/12 anonim ***** válasza:
61%

Hasznaltruha kereskedes, turkalo!

A magyar lakossag 70 %-a oltozik ma onnan es En szemely szerint nem is tartom ezt szegyelni valonak, mivel sajnos, mint ahogyan Te is irod, ma mar 1 fizetesbol csak nagyon nehezen jut mindenre.

Turkaloban nagyon jo minosegu ruhak vannak, atkell mosni,

egy kis ecet is keruljon a mosovizbe, hogy fertotlenitve legyen az a ruha.

A stilus Te talald ki, legyel Onmagad, ismerd meg Onmagad, es majd kialakul a sajat stilusod, hidd el ez a legjobb.

A legfontosabb, hogy Te jol erezd magad abba a ruhaba amit felveszel, erre koncentralj, s ne a kulvilagnak akarj feltetlen megfelelni az oltozkodessel.

Talald meg a sajat stilusodat!

2010. aug. 30. 10:30
 3/12 A kérdező kommentje:

első: a stílushoz keresek ruhákat.

másodiknak köszönööm :)

2010. aug. 30. 10:38
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

Sztem is turi vagy ha van felétek c&a, colosseum vagy cosmos city akkor vásárolj ott mert 5000ft-ból simán fel tudsz öltözni.

Hát stílusban van sokféle:deszkás, rocker, nerd, discos...de sztem inkább alkoss saját stílust! :D

16/L

2010. aug. 30. 10:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Jeans club is olcsó és nagyon jó ruhákat lehet kifogni :)
2010. aug. 30. 11:22
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Jeans Club, Cosmos City, C&A meg turi az olcsóbb boltok. a stílusodat meg találd ki te!
2010. aug. 30. 11:42
 7/12 anonim ***** válasza:

H&M, C&A, Jeans club... A NewYorkerben is vannak nagy leárazások. A comos city szerintem kínai.

Vagy turkáló... az még mindig jobb mint a kínai

2010. aug. 30. 12:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is tudom ajánlani a kilós turikat. Elég sznob k.suliba járok, de nagyon sokan járnak turkálókba és meg se mondod, hogy az onnan van. Ha jókor vagy jó helyen, olyan márkás ruhákat találsz amiken még rajta van a cimke, vagy látszik rajta, hogy 2nél többször nem vette fel az előző tulajdonosa. És ott hátha ihletet kapsz, hogy milyen legyen a stílusod. :) 16/L
2010. aug. 30. 12:49
 9/12 anonim ***** válasza:

nagyobb áruházakban is lehet kapni egész jó dolgokat:D

a stílust illetően...hmm...mivel nem írtad, hogy eddig milyen stílusod volt kicsit nehéz. a lényeg, hogy hagyj meg egy kicsit az eddigi stílusodból!

én nem igazán tartozom semmilyen stílushoz, bennem mindenből van egy kicsi:D szerintem variáld a stílusokat, és úgy egy sajátot tudsz kitalálni:)

2010. aug. 30. 17:54
 10/12 A kérdező kommentje:
eddig nekem sem volt igazán "stílusom", szóval mindent szerettem, de szeretnék konkrétat pl. most jó ez hülye példa, de mondjuk a kedvenc állatom a cica lenne és akkor cicás póló valami cicás zene stb. nem komolyan erre gondoltam de konkrétan ilyesmire, hogy ne csak az öltözködésemre hasson :D
2010. aug. 31. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!