Milyen a méretezés a Sinsayben és a Reservedben?
A Reserved-ben nagyából méretazonos.
A Sinsay-ben viszont eléggé el vannak számozva. Egyidőben két különböző típusú farmert vettem. Az egyik 40-es, a másik 42-es méretben lett jó, miközben 38-as ruhákat hordok.
A Sinsay nagyon érdekes. Semmi képp sem ajánlanám a rendelést! 1* rendeltem L/XL a méretem, az Xles poloba alig tudtam magam belepreselni.
Mindenképp üzlet és próba!
Nálunk sincs Sinsay, amikor kirándulni voltam belföldön, ott volt egy nagy városban. Pulcsit kellett vennem sürgősen... Mondanom sem kell ugye? Az S-es pulcsi volt úgy ahogy rám passzoló!
A sinsay nagyon összevissza, ha van lehtőséged boltba menni, én mindenképpen próbálnék ott.
h&m, bershka ruhákból általában s kell nekem, de a sinsayből van xxs-es és l-es ruhám is.
Oh, köszönöm szépen!
Csak rendelni tudok, nincsenek ruhaüzletek a közelben és nem is utaznék kilométereket egy-egy vásárlás miatt. Úgyhogy az üzletben való próbálás és vásárlás sajnos nem megoldható.
Nem tudom, hogy aktuális-e még ez a kérdés, de nekem az az eddigi tapasztalatom, hogy a Reserved is eléggé összevissza van... S-es nadrágot rendeltem és kb L-es méretnek felelt meg.
Ha van lehetőséged, próbáld fel inkább boltban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!