Holnap este fáznék ebbe a felsőbe egy szabadtéri bulin? 21/N
2021. aug. 18. 21:33
1/20 anonim válasza:
Vigyél valami felsőt szerintem, hogy hazafelé vagy ha esetleg fázá fel tudd kapni. Ha táncolsz akkor nem fogsz fázni estefelé, de késő éjjel azért már igen.
2/20 Noren1989 válasza:
Szerintem igen. Kivéve, ha nyomod a gyúrós menüt. Van az a kalória/piamennyiség, ami megvéd a megfàzàstól.
3/20 anonim válasza:
Igen fázni fogsz benne, ha nem melegít fel senki.
4/20 anonim válasza:
Nem tudom holnap milyen idő lesz, de ma ahogy jöttem haza 9 óra körül, majd megfagytam rövidujjúban.
5/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy te mennyire vagy fázós, de nekem ez kevés lenne. Pár napja még jó lett volna, de eléggé lehűlt az idő, szóval szerintem jó lenne estére valami plusz réteg rá.
6/20 anonim válasza:
Igen, vigyél valami felsőt hozzá. Olyan 14-16 fok lesz este.
7/20 anonim válasza:
Most itt Kecskeméten kb 10 fok van, és 11 óra. Holnap talán jobb idő lesz egy kicsit, de nem sokkal. Gyanítom, hogy 11-ig el fog tartani legalább.
8/20 A kérdező kommentje:
Hajnalig fog tartani:)
2021. aug. 18. 23:12
9/20 anonim válasza:
Köss a derekadra egy farmer dzsekit, ez így kevés lesz:)
10/20 anonim válasza:
Én nem vagyok fázós, de ma még szerintem is hideg volt, mert kicsit még fújt a szél is.
Valóban van az a pia, amitől nem fáznál esetleg, meg ha mozogsz az is jó, de attól hideg van.
Nem ér annyit, hogy beteg legyél. Öltözz fel inkább rendesen.
(De az tény, hogy csinos darab, legközelebb hátha alkalmasabb lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!