Ki hord magyar ruhamárkát?
Figyelt kérdés
Sajnos manapság nem lehet tudni hogy mi magyar mi nem, össze vissza van már minden. Bementem kínaiba és egyre drágábbak az árak...jobban megéri márkaboltban vásárolni . Én általában Jeans club-ba, Fundango-ba és Heavy Tools boltba vásárolok. Ezek magyarok? Remélem:D2010. aug. 29. 20:30
1/14 anonim válasza:
heavy tools magyar márka, mégis kínában gyártat. a jeans club-nál már maga a brand sem magyar, és szintén kínában gyártat. fundango-t nem ismerem
2/14 A kérdező kommentje:
Pedig a jeans club állítólag magyar....
2010. aug. 29. 20:37
3/14 anonim válasza:
én hordok aranypókot, de nem vagyok benne biztos, hogy magyar.
5/14 anonim válasza:
skála termékek,Tisza cipő-póló stb.
De sajnos attól,hogy a pólóra rányomják a jelzést,még Kínában gyártják.:(
6/14 A kérdező kommentje:
Skála? Úgy érted hogy a skála áruházban lévő ruhák? Mint pl ami Blaha Lujza téren is van Skála Áruház?(régen corvin azthiszem)
2010. aug. 29. 21:13
7/14 anonim válasza:
Sosem láttam még magyar ruhát a boltokban. De van magyar ruhám...amit én varrtam.
8/14 anonim válasza:
meg mintha a mayo chix is magyar lenne, nem?? azt sajna nem tudom hol gyártják, mert nem az én pénztácámnak találták ki :S
9/14 anonim válasza:
A Mayo Chix, Retro Jeans, Budmil, Rensix, Persona, Sugar Bird, Saxoo London, G.Gecco szintén magyar márkák, de egy csomó terméküket ők is kínában gyártatják.
10/14 anonim válasza:
Saxoo London magyar márka, de szintén kínában gyárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!