Műselyem vagy pamut/műszálas matrózblúzt válasszak gimibe?
Figyelt kérdés
Ősztől gimibe megyek, és kötelező a matrózblúz ünneplőnek. Szerintetek melyiket válasszam?2021. aug. 18. 11:03
1/5 anonim válasza:
Az enyém anyaga napszövet. Meg vagyok vele elégedve.
2/5 anonim válasza:
Amelyik neked szimpatikusabb.
Azt vedd figyelembe, hogy télen és nyáron a tűző napon is fel kell venni.
Én például nem szeretem az átlátszó izzadós műszálas anyagokat.
3/5 anonim válasza:
Az én matrózblúzom biztos, hogy nem pamut és nem is műselyem, mert szúr mint állat. Ráadásul a szabása miatt úgy néz ki mint egy krumpliszsák. És tényleg igaz az, hogy nyáron és télen is hordani kell. Nyáron folyton rámragad a pokoli meleg miatt, télen pedig majd megfagyok benne és még pulcsit sem lehet rá venni. Szerintem maradj annál ami neked a legjobb és a legkényelmesebb viselet.
4/5 anonim válasza:
Tökmindegy, mert mindenhogyan szr lesz.
Nyáron meggyulladsz benne, télen hideg, és egyébként is, úgy áll, mint egy zsák :D
Aki kitalálta, az menjen a francba, meg az is, aki nem képes ezt értelmes anyagból legyártatni.
5/5 anonim válasza:
Elég nagy kár, hogy szinte mindenhol rosszul szabják és rossz anyagból készítik. Meg lehetne csinálni korrekt módon is, normális szabással, kellemes anyagból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!