Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a rövidnadrágról fiúkon?

Figyelt kérdés
[link]
2021. aug. 18. 00:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
48%
Elég gyakran járok boltba, a férfi részlegen nem is nagyon vannak már "vádligatyák", réges rég kimentek a divatból. Ti csak kifogást kerestek, hogy női ruhát hordhassatok. Nincs ezzel baj, mindenki azt hord, amit akar. De jobb beismerni, hogy ez nektek egy fétis, vagy szimplán csak melegek vagytok.
2021. aug. 24. 12:04
 22/27 anonim ***** válasza:
34%

Nekem itt 1280 találat jött ki férfi rövidnadrágra

[link]

2021. aug. 24. 18:15
 23/27 A kérdező kommentje:
#22 Denimre szűrve már csak 28, de mindegy, Aliexpressen biztos van farmer is 1000+, mi volt a célja, hogy ezt a tudtunkra adod?
2021. aug. 24. 21:29
 24/27 anonim ***** válasza:

23. Igazad van, valóban nem kapcsolódik a kérdéshez. De örülök higy valaki végre udvariasan küld el a pi.ba nem bunkón 🙂.

19-és kedvéért linkeltem, aki azt írta hogy nincs normális rövidnadrág férfiak.

Amugy mentségemre szólva nem lehetett tudni hogy te kifejezetten farmer rövidnadrágot akarsz abból is látszólag világosat.

2021. aug. 24. 22:03
 25/27 A kérdező kommentje:

#24 Nem kell világos, de utcára farmer (még a szövetet sem kedvelem), sportolásra meg sportra való.

Amúgy még ha #19 az én "álláspontomat is védi", nem ő vagyok. Annyiban valóban félreérthetően fogalmazott, hogy a normális nehezen megfogható, mindenki számára mást jelentő fogalom. A Sportsdirect (és igazából az összes többi bolt) választéka számomra bántóam hosszú, még úgy is, hogy valóban nem néznek ki röhejesen, mint a bokáig érő "rövidnadrágok".

2021. aug. 24. 22:23
 26/27 anonim ***** válasza:
Tehát szereted megmutatni a lábadat. Nekem ez már sok de biztos van akinek tetszik ez a nőies stílus. De igazából az a lényeg hogy neked tetszen meg a párodnak.
2021. aug. 24. 22:33
 27/27 Csupasz makk ***** válasza:
100%
35 fok felett én is ilyen rövid shortot hordok a városban is, de nem rövidujjú pólóval, hanem jó mélyen kivágott ujjatlan trikóval kombinálva. Szerintem kimondottan jól áll rajtad és nem túl rövid a gatyád. A 90-es évek elejéig természetes volt, hogy a férfiak is ennyire rövid nadrágot viseltek.
2023. nov. 11. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!