Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretnek venni uj pizsit.Ez...

Szeretnek venni uj pizsit.Ez a ketto nagyon megtetszett de mivel fiu vagyok nem tudom, hogy reagalnanak itthon.Crossdresser vagyok gondolom ezert jon be annyira.Ti szerintetek aki maskepp latja a dolgokat mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. aug. 17. 10:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
az elso egesz oke, masodik felejtos
2021. aug. 18. 21:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a második is szimpi! A képen igaz nekem pinknek néz ki, ami "gyanús" lehet otthon, de a leírásban ott van, hogy barna, szóval valószínűleg én látom rosszul. Azt vedd meg amelyikben a legjobban éreznéd magad c: Fontos a jó alvás!

19/L

Majd írd le, melyiket sikerült választani!!

2021. aug. 19. 02:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak jár egy nagy piros pont. Örülök hogy vannak még ilyen lányok, akik más szemszögből látnak bizonyos dolgokat!!!
2021. aug. 21. 06:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Én szeretek hordani pár női ruhadarabot, de sosem az a cél, hogy nőnek tűnjek. Csak tetszik és kész.

Én is főleg a pizsikből szoktam leginkább válogatni, csak nekem erre a célra a lenge overálok a favoritjaim.

Először nem mertem elmondani senkinek, csak rendeltem egyet magamnak a netről és otthon hordtam.

Aztán egy csaj ismerősnek szóba hoztam és szerinte teljesen okés, nem néz ki gázul, meg amúgy sem az utcára kell.

Azóta ismerősök előtt is zárt körben ha valaki másnál alszok (egész gyakori) elkezdtem simán hordani.

Volt aki elsőre picit furcsán nézett, vagy pár másodpercre röhögött, de azóta olyan természetes lett mintha csak egy sima póló lenne rajtam.

Hajrá én már rájöttem, hogy ebben semmi ciki nincsen :)

25/f

2021. szept. 16. 11:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!