Relaxed fit fajta farmernadrág vékony pasiknak is jó?
Nekem nem jön be a relaxed fit, nem szívesen hordanék ilyet vékony pasiként. Olyan érzetem lenne, hogy trottyosan lóg rajtam a nadrág, és elvesznék benne.
Jobban szeretem a skinny és méginkább a teljesen szűk és feszülős super skinny fazonokat annak ellenére hogy az is megosztó, de mégis ezekben érzem jól magam, mert felveszi a lábam alakját, és nem veszek el benne.
De a nagyon feszülősbe nem nézel ki nagyon vékonynak?
Jobban kiemeli,hogy mennyire vékony vagy.
Engem zavar,vékony lábak benne stb.
#3-as vagyok.
Nyilván vékonynak nézek ki benne, de azért nem túl vékonynak. A lábam nem pálcika alakú, hanem van rajta kicsi izom, amitől a vékonysága ellenére formásabb és jól mutat a feszülős super skinnyben. Illetve csak ebben mutat jól, mivel egy kicsivel is bővebb farmerban már ez a kis formásság is teljesen eltűnne.
Szóval a vékonyságot valóban kicsit kiemeli a feszülős super skinny, de közben meg kiemeli a formákat is, és így a kettő ellensúlyozza egymást, és az összhatás egészen jó lesz. :)
Akinek viszont pálcika szerűen vékony a lába, bármilyen izom nélkül, annak valóban nem biztos hogy előnyös a super skinny fazon, mert ott már csak a vékonyság lenne szembetűnő előnyös formák nélkül.
Amúgy meg nagyon sok múlik a farmer színén és koptatásán is, rajtam is egészen másképpen fest két különböző színű/koptatású farmer akkor is, ha egyébként mindkettő egyformán teljesen feszülős mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!