Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Relaxed fit fajta farmernadrág...

Relaxed fit fajta farmernadrág vékony pasiknak is jó?

Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen
2021. aug. 16. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Az is magas derekúnak számít. De oké, jó vekonyakon.
2021. aug. 16. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Nekem nem jön be a relaxed fit, nem szívesen hordanék ilyet vékony pasiként. Olyan érzetem lenne, hogy trottyosan lóg rajtam a nadrág, és elvesznék benne.

Jobban szeretem a skinny és méginkább a teljesen szűk és feszülős super skinny fazonokat annak ellenére hogy az is megosztó, de mégis ezekben érzem jól magam, mert felveszi a lábam alakját, és nem veszek el benne.

2021. aug. 16. 23:06
 4/7 A kérdező kommentje:

De a nagyon feszülősbe nem nézel ki nagyon vékonynak?

Jobban kiemeli,hogy mennyire vékony vagy.

Engem zavar,vékony lábak benne stb.

2021. aug. 17. 07:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Tudjátok mi kéne nektek? De komolyan! Comb és vádlitömés a gatyába.
2021. aug. 17. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok.

Nyilván vékonynak nézek ki benne, de azért nem túl vékonynak. A lábam nem pálcika alakú, hanem van rajta kicsi izom, amitől a vékonysága ellenére formásabb és jól mutat a feszülős super skinnyben. Illetve csak ebben mutat jól, mivel egy kicsivel is bővebb farmerban már ez a kis formásság is teljesen eltűnne.

Szóval a vékonyságot valóban kicsit kiemeli a feszülős super skinny, de közben meg kiemeli a formákat is, és így a kettő ellensúlyozza egymást, és az összhatás egészen jó lesz. :)

Akinek viszont pálcika szerűen vékony a lába, bármilyen izom nélkül, annak valóban nem biztos hogy előnyös a super skinny fazon, mert ott már csak a vékonyság lenne szembetűnő előnyös formák nélkül.

Amúgy meg nagyon sok múlik a farmer színén és koptatásán is, rajtam is egészen másképpen fest két különböző színű/koptatású farmer akkor is, ha egyébként mindkettő egyformán teljesen feszülős mindenhol.

2021. aug. 18. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Én vékony magas vagyok én alapból bővebb fazonú farmer nadrágokat hordok, egy részt én a kényelmet veszem figyelembe, zömében hip hop stílusú kék farmerjaim vannak, nem a divatot követve hanem bő fazonja miatt, meg miután én farmer nadrághoz nem hordok alsógatyát így kevésbé látszódik a formája mind mondjuk pl egy testhez álló feszülősnél, úgy hogy én csak is lazább bő fazonút szeretem.
2021. nov. 8. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!