A nagy leárazások miatt nem küldtek még e-mailt hogy feladták a csomagom? Sinsay?
Figyelt kérdés
Kedd este rendeltem ruhákat, de még mindig nem kaptam e-mailt hogy feladták volna a csomagot. Januárban rendeltem tőlük, de másnap már küldték az emailt hogy feladták. A nagy leárazások miatt késni fog a csomagom? Valaki rendelt a napokban Sinsayről?2021. aug. 14. 11:28
1/30 anonim válasza:
Én kedden rendeltem azóta nem kaptam emailt hogy feladták a csomagom. A nagy leárazás miatt van ez.
2/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már megijedtem hogy valamit nem jól csináltam a rendelésnél, de akkor megnyugodtam. Remélhetőleg hamarosan megjön☺
2021. aug. 16. 00:32
3/30 anonim válasza:
És neked azóta küldtek emailt?
Nekem meg mindig nem.
4/30 A kérdező kommentje:
Szia, ma reggel néztem meg az e-mailom de nekem sem küldtek még semmit..
2021. aug. 16. 09:42
6/30 A kérdező kommentje:
Igen.
2021. aug. 16. 13:32
8/30 A kérdező kommentje:
Veszprém
2021. aug. 16. 14:31
9/30 anonim válasza:
Remélem holnap mar küldik az emailt.
És milyen minőségűek a ruhák a Sinsayből?
Meg nem rendeltem onnan ez az első rendelésem.
10/30 A kérdező kommentje:
Reménykedem én is😄
Én májusban rendeltem egy pulcsit , de amúgy tök jó anyagú, csak annyi a problémám vele hogy ha fekete felsőt veszek fel akkor szöszös lesz a pulcsitól. + még egyik unokatesómtól kaptam egy felsőt ami onnan van és az is nagyon jó😊
2021. aug. 16. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!