Adidas puloverek meg érnek 10-20 ezret? Birnak legalább 2 évet?
Figyelt kérdés
2021. aug. 13. 19:52
1/10 anonim válasza:
bírnak legalább annyit, de szerintem egy pár ezres fast fashion pulóver is bír legalább annyit. Legalábbis nekem nem mentek még tönkre azok sem.
Szóval ha a 2 év a cél, akkor nem érnek meg annyi pénzt. Ha fontos neked a márkajelzés akkor azt nyilván te tudod eldönteni, hogy fizetnél-e annyit érte, és neked megéri e.
2/10 anonim válasza:
Nekem nem. Alapjáraton nem adnak 10-20 ezret egy pulóverért. Akkor sem, ha bírna két évet.
4/10 anonim válasza:
Egy Levis,Champion jobban bírja.Adidasbol 10-12k felett nem vennék.
5/10 A kérdező kommentje:
Elegem van az ilyen olcsó vackokbol pl h&m housebrand new yorker ezek nálam fél év után kuka ki bolyhosodik le kopik a mintája ki fakul a színe.
Ezért gondoltam arra , hogy inkább 10-20 ezres kategóriábol veszek összesen csak 3db ot de azok legyenek minőségiek és majd idővel veszek még hozzá
2021. aug. 14. 08:16
6/10 anonim válasza:
Hát nekem évekig jók a pulcsik. Nem tudom te mit csinálsz velük.
7/10 A kérdező kommentje:
Hordom meg ki mosom mint akárki más?
2021. aug. 14. 09:34
8/10 anonim válasza:
Nekem is kibolyhosodnak es kilyukadnak azok a pulcsik nem a kérdező hibája-_-
9/10 anonim válasza:
Az Adidast se szabad olyan gyakran mosni és bírni fogja. Nyilván ha koszos akkor ki kell. Ha veszel 3 db-ot és azokat váltogatod 2-3 naponta, akkor ráér kimosni őket 2 hetente is.
10/10 anonim válasza:
Én tavaly november közepén vettem a Borároson (Adidas Outlet) egy pulcsit 9 ezerért, azóta bizonyos tulajdonságaimból fakadóan csak azt használom. Tehát 10 hónapja használom (-2 hónap, amikor nyáron egyáltalán nem kellett), legrosszabb esetben is hetente mosom, ergo ez a te használatod mellett 2-2,5 évnek felel meg és semmi baja sincsen, ha ránézek, akkor egy kiváló állapotú pulóver köszön vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!