Budapesten személyes átvétellel lehet valahol venni ilyesmi tankinit?
Figyelt kérdés
Az interneten láttam szép tankiniket viszont mind webshop és több nap mire megèrkezik.
Váratlanul meghívtak barátaim vendégsègbe, medencèjük van, szóltak, hogy vigyek fürdőruhát viszont nekem nincsen, idén nem volt tervben semmi fürdőzés.
10 hónapja szültem és sajnos rettenetesen zebracsíkos a hasam, teljesen szetrepedt a bőr terhesség alatt, így két részes fürdőruha nem jöhet szóba + a nagyon megnyúlt hasfalam miatt sem.
Mutatok képet milyen jellegűre gondolok. Esetleg látott valaki hasonlót valahol?
Meg ma napközben be kéne szereznem, tényleg váratlanul jött ez a meghívás, délután már megyünk is.
Nem a szín a lényeg, hanem inkább a fazon.
Előre is köszönöm a segítséget!
2021. aug. 13. 07:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!