Lányok Nektek őszintén nem fáj a magassarkú viselése?
Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 14:53
2/10 anonim válasza:
Fazontól is függ, pl. a telitalpú sokkal kevésbé kényelmetlen, mint a tűsarkú. Utóbbiból is vannak olyan gyártmányok, amelyeknek a talpa ergonomiailag kialakított / párnázott, az sokat segít. De alapvetően amire gondolsz, arra az a válasz, hogy a legtöbb esetben dehogynem.
3/10 anonim válasza:
Csak bizonyos idő után. De persze a magassarkú típusától is függ.
4/10 Metionin válasza:
Nekem 1 db van, abban nem fáj. Amiben anno fájt (pl. iskolai ünneplő cipő) azt már rég nem hordom.
5/10 anonim válasza:
Megint itt a fétises barátunk :) Próbáld ki! Full nem értem, hogy ha ennyire kiváncsi vagy rá, miért nem próbálod ki?
6/10 DyttaDetty válasza:
Nekem nagyon szokott fájni tőle a lábam. Ezért ritkán hordom.
7/10 Sunshinedoll válasza:
Van amelyik kényelmetlen, van, amelyik nem.
8/10 anonim válasza:
Cipőtől függ, van amelyikben egyáltalán nem, van amelyikben igen. Valamennyire meg szokni is kell.
9/10 anonim válasza:
Van olyan magassarkúm amiben egész nap elvagyok. Meg olyan is amit két óra elteltével üvöltve rúgok le magamról. Függ a fazontól, meg hogy álldogállni kell e benne sokat.
10/10 anonim válasza:
Utálom a magassarkút, bottal elverném, aki kitalálta. Max egy órát bírok ki benne, váltócipőt viszek magammal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!