Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék Budapesten vagy...

Hol tudnék Budapesten vagy Magyarországon vásárolni muszlim ruhákat?

Figyelt kérdés

A napokban nézelődtem de nemigen leltem semmit sem.

Ismertek olyan helyet vagy boltot esetleg webshopot ami magyar vagy Magyarországra szállít?

Muszlim ruhákat szeretnék venni de egyszerűen ahogy keresgéltem nem leltem olyan boltot még Budapesten sem ahol lehetne hijab-ot vagy hasonló női muszlim ruhát venni.

#ruha #muszlim #hijab #muszlim ruha
2021. aug. 10. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Itt nincs egy sem és nem is lesz. Politikai okokból
2021. aug. 11. 01:37
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

[link]

Ha görgetsz lejjebb, ott vannak a hidzsabok (így írják a webshopon, dzs-vel).

Sosem vásároltam innen, és bár gagyin néz ki a webshop, de van Budapesten rendes üzlete is, úgyhogy szerintem nem átverős. Meg állati olcsó is, mivel használtruhás, így egy próbát simán megér.

2021. aug. 11. 14:13
 3/9 A kérdező kommentje:
2 koszi. Tenyleg nem dragak es es jok is vannak. :)
2021. aug. 11. 15:33
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Örülök, hogy segítettem. 😊 A sors akarta.

Képzeld, az elmúlt kb 2 hetet azzal töltöttem, hogy a divatszabó képzés elvégzéséről és vállalkozásindításról álmodoztam (így 30 felett 🙄🙂), ezekkel kapcsolatosan nézelődtem a neten. Egyedi ruhákra keresve találtam az indiai ruhás boltot, és belenéztem a terméklistájukba, mert csodálkoztam, hogy még ebből is meg lehet élni. Emlékeztem, hogy muszlim ruhák is voltak.

Micsoda véletlen kellett ahhoz, hogy pont most, pont ezt a kérdést tedd fel, mikor pont olvasom én, aki nemrég véletlenül pont megtaláltam a választ! Kicsi az internet. 🙂

Könnyen lehet, hogy csak álmodozó mimóza maradok, aki elfecsérelt 2 hetet, de legalább ennyi haszna volt. 😀 Legyen szép hijabod! 😊

2021. aug. 12. 08:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom. Remelem lesz is szép. Szeretnem kiprobalni es venni is tobbet. Meg lassankotelezo is lesz lehet szamomra igy szokni kell. De niqabot is emlitettek nekem.
2021. aug. 12. 08:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha a piacnak igénye van rá, én pont gondolkodom egy muszlim rohabolt nyitásában. :)
2021. dec. 30. 19:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Hat magyarban keves a muszlim. Igy nemhiszem hogy muszlim boltak volna lehetosege. Aug ota magyarorszagon nem tudtam venni se hijabot se niqabot de muszlim ruhat se.
2021. dec. 30. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, még Magyarországon élsz? Mit hordasz hijabot vagy Niquabot?
2023. márc. 13. 09:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen még Magyarországon. Hijabot amit külföldről rendeltem nagyobb mennyisegben. De niqabot is alkalmanként.
2023. márc. 14. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!