Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiként rendelhetek női cipőt?

Férfiként rendelhetek női cipőt?

Figyelt kérdés

[link]

Erről lenne szó. Csak mivel kicsi a lábam, férfiből nem tudok venni. Ti kiszúrnátok, hogy ez női darab?

2021. aug. 10. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én vak vagyok az ilyesmihez, nem szúrnám ki. Ugyanakkor a fehér cipőt meggondolnám, inkább valami kevésbé kényeset vennék.
2021. aug. 10. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Nyugottan, ha ez tetszik.
2021. aug. 10. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ez egy sima teniszcipő fazon, készítenek előle férfit is és nőit is.

ha nem mondod, szerintem senki ki nem találja hogy egy női cipő.

nekem hasonló van, én azt fiú gyerekosztályról vettem, mert csak ott volt a méretemben, de láttam már felnőtt férfiakon és nőkön egyaránt ugyanazt a designt a márkától ami nekem van.

szóval nyugodtan vedd meg.

2021. aug. 10. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kutya sem nézi.

Ha fel is tűnne valakinek akkor is max pár másodpercig gondolkodna, hogy "hiba van a mátrixba". Szóval ha jó a méret akkor simán.

2021. aug. 11. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha tetszik akkor persze. Nekem fiú létemre van 3 pár olyan cipőm ami elvileg női, de nem nagyon hat meg. Szerintem ne azzal foglalkozz, senkinek nem tűnik fel, én ha meglátnám a belinkelt cipőt nem gondolnék bele hogy női.
2021. aug. 11. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ez simán uniszex, bár ez a szín inkább nőire vall. De maga a fazon simán jó férfinak, nőnek.
2021. aug. 11. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!