Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyen jobb öltözködési...

Hogyan legyen jobb öltözködési stilusom?

Figyelt kérdés
hogyan tudnék divatosan , szépen oltozkodni?
2021. aug. 10. 10:37
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

Én erre csak azt tudom mondani, hogy ez nem egy csettintésre fog kialakulni.

Minden bizonnyal még nagyon fiatal lehetsz. Egyszerre akarsz divatos és egyedi is lenni. Érdekel, hogy mit gondolnak rólad mások, de ugyanakkor ki is szeretnél tűnni.

Ez a korodban természetes. Viszont az az időszak a legjobb tanítómester, amikor magadra maradsz, felfedezed, hogy valójában mi tetszik és mi áll jól neked, ahelyett, hogy az aktuális divatot majmolnád fejvesztve.

16-17 évesen az akkori szőke YouTuber-influencer lányok “inspiráltak” öltözködés terén. Rengeteg pasztell színű sápasztó cuccot megvettem, olyanokat is, amik egyáltalán nem illettek az alakomhoz. Aztán rá kellett jönnöm, hogy kontrasztos típusként, nagyobb idomokkal ezek a cuccok soha nem fognak jól állni rajtam, eleve egy külső nyomás miatt vettem meg őket, így meg kellett válnom tőlük.

Hagyj időt arra, hogy felfedezd, mi az ami VALÓBAN tetszik, és tényleg kifogástalanul áll. Ha szorongást érzel viselés közben, akkor valószínűleg (még) nem neked való, de lehet, hogy később a stílusod alapja lesz.

2021. aug. 10. 11:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Inspirálódj, Tik tok, Pinterest, YouTube, sorozatok... stb, sok minden jó forrás lehet. Mentsd le az outfiteket, amik tetszenek, majd kategorizáld őket. Ne érdekeljen, ha máson nem látsz ilyet a közeledben, hisz így leszel "egyedi", de manapság semmi sem ciki, bármi bármikor divatba jön, szóval, ha tetszik valami, vedd fel. Az se baj, ha ingadozik a stílusod kissé, az enyémben is csak a színek állandóak, de nagyon eltéről tud lenni 1-1 szettem hangulata, melyet kb ahhoz igazítok, milyen kedvvel keltem fel aznap.

Sok sikert, ha szeretnéd írhatsz privátban, ha kérdéseid vannak. 😇

2021. aug. 10. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!