A sheinről való rendelésnél nem kell vámot fizetni?
Figyelt kérdés
Én pár éve rendeltem onnan, de ugye most mindent vámolnak ami kínából jön, szóval wishről, aliexpressről és hasonló oldalakról már nem érdemes rendelni mert nem éri meg. Viszont azt látom hogy itt nagyon sokan rendelnek még a sheinről. A weboldaluk azt írja hogy több helyen van raktáruk, euban is, de rákerestem külföldi faq oldalakon és azt írták hogy az esetek nagyon nagy százalékában kínából jön a csomag. Szóval hogy éri meg az embereknek rendelni onnan? Oké hogy nagyon olcsó, mindig is az volt, de vám meg áfa mellett hogy éri meg?2021. aug. 9. 21:42
1/2 anonim válasza:
Ha rámész a kosárra akkor ott van hogy: „All prices include the VAT & tax.” Szóval nem, nem kell fizetni ilyeneket továbbra sem. Hogy hogy oldották meg azt pontosan nem tudom mivel az új szabályozás óta még én sem rendeltem más okokból. Viszont amúgy sok oldalon lehet úgy rendelni hogy ki lehet választani hogy benne legyen-e az árban az áfa és akkor már rögtön a rendelésnél fizeted ki, nem utólag.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam, köszi.
2021. aug. 9. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!