Melyik kiegészítő a nyerő nálatok és amiért oda vagytok? Cipő vagy Karóra?
Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 14:55
A kérdező szavazást indított:
Óra
Cipő
18 szavazat
1/7 anonim válasza:
Én mindkettöt használom - nem vagy-vagy kérdés -, de nem akarok egyikkel sem felvágni, mert ostobaságnak tartom, ha valaki "márkákkal" akar valamit elérni. Emellett a legtöbb normális embernek fogalma sincs attól, hogy rajtad egy óra/cipö vagy egy márkás" termék van.
2/7 anonim válasza:
Hehe, egyiket sem szeretem. A karkötőktől, óráktól, nyakláncoktól egyszerűen leláncolva, megkötözve érzem magam. Ha tehetem, mezítláb vagy papucsban mászkálok, de ez nyilván nem mindig lehetséges. De ha választani kell, akkor (természetesen) a cipőt választom, mert annak mégiscsak több hasznát veszem.
6/7 anonim válasza:
Szerintem te nem vagy tisztában a kiegészítő fogalmával :D
Cipő az nem kiegészítő. Az cipő. Az egy külön kategória. Minden webshopban. Mindenki fejében. (mondjuk nálad nem)
A cipő egy alap dolog, amit hord mindenki. Nem opcionális. Senki nem megy utcára mezítláb. (Cipőbe mint gyűjtőfogalom nem csak a zárt cipő tartozik... Még mielőtt itt kerékbe törtök, hogy ti szandált hordtok, meg papucsot, éshát az nem cipő...
)
Kiegészítőt meg vagy hordasz, vagy nem. Kiegészítő lehet gyűrű, karkötő, nyaklánc, fülbevaló, sál, sapka, öv, napszemüveg, ilyenek. Opcionális dolog.
7/7 anonim válasza:
Velem az is megesik, hogy néha egy-két ruhadarabot fölveszek, na persze csak "kiegészítő"-ként.
Mondjuk nadrágot, inget, ilyesmit.
Mondom, néha......... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!