Ilyenben női cuccban futni pasiként, nagyon gáz lenne?
2021. aug. 7. 15:49
11/26 anonim válasza:
Na, örömmel tapasztalom, hogy megfogadtad a tanácsom 😀 5 ös vagyok 😀 Ez női nadrág, nehogy ebbe fuss, kiröhögnek. De ha meleg vagy, akkor no problem 😀
12/26 A kérdező kommentje:
Nyugi 5-ös! Mindenképpen a képfeltöltés lett volna a következő verzió. De egyszerűbbnek tűnt az oldal linkjét bemásolni. Egyébként, nem tetszett a minősítésre!!!
2021. aug. 7. 19:04
13/26 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik a minta a felsőjével együtt. Mondjuk a csomagot nem szeretném mutogatni. Azon a részen nem tudom milyen lenne.
2021. aug. 7. 19:05
14/26 anonim válasza:
Láttam már hordani férfiakat edzeni ilyen cica gatyában, ha feszel rá egy rövidnadrágot is nem lesz gáz.
15/26 anonim válasza:
Sima fekete leggingset vegyél pólóval az bőven jó, és kényelmes is, mindig igy vagyok...
Most is igy vagyok annyi hogy sötét kék leggings meg póló van rajtam.
18/26 A kérdező kommentje:
Nem
2021. aug. 7. 23:46
19/26 anonim válasza:
Miért akarsz pasikent női ruhába futkoraszni?😅
20/26 A kérdező kommentje:
Már írtam. Tetszik.
2021. aug. 8. 06:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!