Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjek úgy, hogy...

Hogyan öltözködjek úgy, hogy felhivjam magamra a fiúk figyelmét? Mi jön be nektek? (főleg fiúk válaszát várom)

Figyelt kérdés
Sziasztok! arra lennék kíváncsi,hogy hogyan öltözködjek úgy, hogy felhívjam magamra a figyelmet? a mellem nem túl nagy, barna a hajam vörös melírokkal. A bőröm világos. Előre is köszönöm a válaszokat! Fényképeket, és linkeket is küldhettek!
2010. aug. 29. 00:30
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
fényképet nem tudok, de ha vékony vagy akkor jó időbe olyan rucival, amiből kilátszik 1 picit a hasad / derekad. nadrágból pedig legyen feszülős fazonú, vagy mondjuk piros szinű :D
2010. aug. 29. 00:37
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
felveszel egy feszülős topot, amiből félig kint a melltartód, meg a derekad, egy miniszoknya, ami épphogy takar, és hozzá valami magassarkú/csizma.. tuti észrevesznek.. xD
2010. aug. 29. 00:47
 3/10 anonim válasza:
89%
testhezálló rucikat... lényeg a nőiesség,s hogy menjen a személyiségedhez,mert a kisugárzás a legfontosabb
2010. aug. 29. 05:46
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Inkább azt tudom elmondani, mi nem nőies: tornacipő, buggyos gatya, nyakkendő, deszkás cipő, egymillió karkötő, kockás ing.
2010. aug. 29. 07:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)!
2010. aug. 29. 08:38
 6/10 A kérdező kommentje:
A szoknyát nem nagyon szeretem.
2010. aug. 29. 08:43
 7/10 anonim ***** válasza:
94%

amiket felsoroltak inkább közönségesek, ribisek! Gondolom nem azért akarod, hogy megnézzenek, hogy azt godndolják huha laza csaj, könnyű lesz vele...

Én az egyberuhákat nagyon ajánlom, igazán nőiesek! Akkor ott vannak a strecs pólók, toppok, szépen kiemelik az alakot, de arra vigyázz, hogy a hasad ne látszódjon ki belőle, mert már régóta nem divat. Ne mutass magadból túl sokat, a kevesebb mindig több! Pl.: ha felveszel egy rövidnadrágot, és azzal megmutatod a lábaidat, akkor a felsőd már ne legyen nagyon kivágott.

Akkor ott van a haj, ha szép fényes és dús a hajad, már fél siker, nekem pedig az a tapasztalatom, hogy a kibontott haj, jobban felkelti a férfiak figyelmét. A másik amit még ajánlok a különféle kiegészítők, váltogasd őket, attól függően milyen ruha van rajtad éppen, jó ha minél több kiegészítőd van, mert nagyon tudnak öltöztetni. Az ápolt kezek is nagyon fontosak, ebbe a körömlakk is beletartozik, ha nem szereted a szineseket, akkor szerintem szintelen lakkal menj végig rajta, mert már az is nagyon szépen a kezekre tereli a figyelmet.

2010. aug. 29. 10:31
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Utolsóval egyetértek. A nagyon kihívó ruhákban lévő nőket igaz, hogy megnézi mindenki, a nők is (mert feltűnőek). DE a normális emberek lenézik az ilyen nőket, mert iszonyat közönségesek és azt sugározzák, hogy bárki megkaphatja őket. Ha megnézed a világmárkák divatbemutatóit, sehol sem jellemző, hogy egyszerre kint van a mell, a has, meg talpig rózsaszínban feszítenek..Nekem az a tapasztalatom, hogy a tűsarkú cipőt, csizmát nagyon díjazzák a férfiak. A sima farmer, fehér strech póló párosítást is nagyon feldobja. A hajad legyen ápolt, dús, fényes. Sminkben elsősorban a szemed hangsúlyozd. Plusz legyen önbizalmad, mert az a legfontosabb. Egy magabiztos nő még mackónadrágban is szexi tud lenni:)
2010. aug. 29. 11:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek mégeyszer, sokat segítettetek :)
2010. aug. 29. 15:53
 10/10 anonim válasza:

Kedves kérdező már ne is haragudj meg de ha ilyen a hajszíned akkor legközelebb ne költs fodrászra kérj meg valakit,hogy hánnya le. :/

Na most : a vörös mellír abszolút nem illik a barna hajhoz. :) A fekete elképzelhető. De amúgy kiment a divatból 2 éve a vörös tincs. :P

A kérdésre a válasz :

A mellméret nem igazán számit. :) És a magam példájából tudom,hogy nem muszály kihívóan öltözködni ahoz,hogy megnézzenek. Nekem olyan vonásaim vannak ,hogy bármit felvehetek akkor is megbámulnak ( nem vagyok beképzelt :D)

Fekete hosszú hajam van...magas vagyok és jó alakom van.

Ja és a smink sokat dob egy lányon :P

Meg a haj viselet ami neked tragikus.

Vegyél fel magassarkut,szűk farmert meg valami pólót és egy bazi nagy retikült :D Tanulj meg büszkén járni és már is mindenki lesni fog :P De abba mi a jó neked ?? SEMMI :P

Sok szerencsét. Puszi..

Nem bántásból írtam amit írtam.

2010. szept. 3. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!