Hogyan öltözködjek úgy, hogy felhivjam magamra a fiúk figyelmét? Mi jön be nektek? (főleg fiúk válaszát várom)
amiket felsoroltak inkább közönségesek, ribisek! Gondolom nem azért akarod, hogy megnézzenek, hogy azt godndolják huha laza csaj, könnyű lesz vele...
Én az egyberuhákat nagyon ajánlom, igazán nőiesek! Akkor ott vannak a strecs pólók, toppok, szépen kiemelik az alakot, de arra vigyázz, hogy a hasad ne látszódjon ki belőle, mert már régóta nem divat. Ne mutass magadból túl sokat, a kevesebb mindig több! Pl.: ha felveszel egy rövidnadrágot, és azzal megmutatod a lábaidat, akkor a felsőd már ne legyen nagyon kivágott.
Akkor ott van a haj, ha szép fényes és dús a hajad, már fél siker, nekem pedig az a tapasztalatom, hogy a kibontott haj, jobban felkelti a férfiak figyelmét. A másik amit még ajánlok a különféle kiegészítők, váltogasd őket, attól függően milyen ruha van rajtad éppen, jó ha minél több kiegészítőd van, mert nagyon tudnak öltöztetni. Az ápolt kezek is nagyon fontosak, ebbe a körömlakk is beletartozik, ha nem szereted a szineseket, akkor szerintem szintelen lakkal menj végig rajta, mert már az is nagyon szépen a kezekre tereli a figyelmet.
Kedves kérdező már ne is haragudj meg de ha ilyen a hajszíned akkor legközelebb ne költs fodrászra kérj meg valakit,hogy hánnya le. :/
Na most : a vörös mellír abszolút nem illik a barna hajhoz. :) A fekete elképzelhető. De amúgy kiment a divatból 2 éve a vörös tincs. :P
A kérdésre a válasz :
A mellméret nem igazán számit. :) És a magam példájából tudom,hogy nem muszály kihívóan öltözködni ahoz,hogy megnézzenek. Nekem olyan vonásaim vannak ,hogy bármit felvehetek akkor is megbámulnak ( nem vagyok beképzelt :D)
Fekete hosszú hajam van...magas vagyok és jó alakom van.
Ja és a smink sokat dob egy lányon :P
Meg a haj viselet ami neked tragikus.
Vegyél fel magassarkut,szűk farmert meg valami pólót és egy bazi nagy retikült :D Tanulj meg büszkén járni és már is mindenki lesni fog :P De abba mi a jó neked ?? SEMMI :P
Sok szerencsét. Puszi..
Nem bántásból írtam amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!