Mi a külömbség a nylonharisnyanadrág között amin 1 összevarrás van és amin 2 összevarrás miért van ez igy ?
Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 22:46
2/5 anonim válasza:
A fenék részen lévő varrásra gondolsz? Mert van olyan amelyiken kettő van, jobb és bal fenék részen, és van amelyiken egy. Sajnos nem tudom mi a szerepe, de a 2 db varrásosat utálom, mindig figyelek rá ne olyat vegyek.
3/5 anonim válasza:
2, én gyakran hordok nylonharisnyát, de ilyennel nem találkoztam. Amúgy nem értem a kérdezőt, ha kíváncsi vmire, miért nem válaszol?
4/5 A kérdező kommentje:
iggen a fenék résznél a két varrásra gondoltam.
2021. aug. 9. 12:42
5/5 anonim válasza:
Gondolom azért, hogy tartósabb legyen. Ez milyen harisnya? Mert én már nagyon sokfélét vettem, mivel gyakran hordok, de ilyent nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!