Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan készülsz a sulira?...

Hogyan készülsz a sulira? (főleg fősulisok) Milyen táskát ruhákat cipőket egyéb dolgokat vettetek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
gyűjtöm a pénzt bérletre.
2010. aug. 28. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
42%

Csatlakozom az elsőhöz. Gyűjtöm a pénzt tanszerekre és bérletre.

Ha neked csak az a fontos, hogy milyen cipőd és táskád legyen a fősulin, igen csúnyán be fogod bukni a dolgot.

2010. aug. 28. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

én vettem már pár dolgot, pólókat, pulóvert, órát. még táskát -lehet kettőt- és cipőt -abból is kettő- fogok szerintem, cipőből sosem árt. ja és egy vödör proteint :)

22f

2010. aug. 28. 21:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem első éves vagyok és sajnálom h neked gyűjtened kell a tanszerekre attól hogy nekem nem kell nem feltétlen jelenti hogy buta vagyok vagy bukdácsolni fogok.
2010. aug. 28. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Nem vettem egyelőre semmit, de ha veszek, akkor nem azért fogok, mert kezdődik a suli, hanem mert szokségem van rá.

Pl téli csizmára és egy új táskára szükségem lesz...

2010. aug. 28. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

egyetértek a kérdezővel...

én egyetemre járok, most vettem 2 új táskát (szürke és barna női táska, bershka és tally weijl), 1 ballonkabátot (h&m), jazz félcipőt (new yorker) meg egy hoszsú ujjú felsőt (bershka). fogok még venni majd később bokacsizmát is.

2010. aug. 28. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyetemista vagyok, vettem egy új táskát, mert a régi már szétment.

Cipőm, kabátom van, elég tartós mert vigyázok rá.

Mivel kolis vagyok, venni kell egy csomó konyhacuccot (fűszerek, liszt, száraztészta, ételtartó műanyag doboz, meg a tisztázatlan körülmények között eltűnt lábas és evőeszköz pótlása)

Szappan és fogkefe tartó (a tusfürdő drága), papucs (ezek a teljesen vízhatlan papucsok elég gyorsan szétmennek)

Új lakat (a régit levágták)

Gondolkozom még egy új hangfalon és füldugón is, hogy el tudjam viselni a többieket és még tanulni is tudjak tőlük.

2010. aug. 29. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Különösebben nem készülök. Vettem pár füzetet, hogy ne első héten kelljen, mert akkor mozdulni nem lehet abban a papírboltban ahova járok.

Táskám jó a tavalyi.

Ruhákat, cipőket nem e szerint szoktam vásárolni. Ha megtetszik valami és olyan árban van ami számomra elfogadható, akkor megveszem. Bár 1 cipőt akarok venni sulira, meg majd egy télikabátot.

2010. aug. 29. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!