Hogyan készülsz a sulira? (főleg fősulisok) Milyen táskát ruhákat cipőket egyéb dolgokat vettetek?
Csatlakozom az elsőhöz. Gyűjtöm a pénzt tanszerekre és bérletre.
Ha neked csak az a fontos, hogy milyen cipőd és táskád legyen a fősulin, igen csúnyán be fogod bukni a dolgot.
én vettem már pár dolgot, pólókat, pulóvert, órát. még táskát -lehet kettőt- és cipőt -abból is kettő- fogok szerintem, cipőből sosem árt. ja és egy vödör proteint :)
22f
Nem vettem egyelőre semmit, de ha veszek, akkor nem azért fogok, mert kezdődik a suli, hanem mert szokségem van rá.
Pl téli csizmára és egy új táskára szükségem lesz...
egyetértek a kérdezővel...
én egyetemre járok, most vettem 2 új táskát (szürke és barna női táska, bershka és tally weijl), 1 ballonkabátot (h&m), jazz félcipőt (new yorker) meg egy hoszsú ujjú felsőt (bershka). fogok még venni majd később bokacsizmát is.
Egyetemista vagyok, vettem egy új táskát, mert a régi már szétment.
Cipőm, kabátom van, elég tartós mert vigyázok rá.
Mivel kolis vagyok, venni kell egy csomó konyhacuccot (fűszerek, liszt, száraztészta, ételtartó műanyag doboz, meg a tisztázatlan körülmények között eltűnt lábas és evőeszköz pótlása)
Szappan és fogkefe tartó (a tusfürdő drága), papucs (ezek a teljesen vízhatlan papucsok elég gyorsan szétmennek)
Új lakat (a régit levágták)
Gondolkozom még egy új hangfalon és füldugón is, hogy el tudjam viselni a többieket és még tanulni is tudjak tőlük.
Különösebben nem készülök. Vettem pár füzetet, hogy ne első héten kelljen, mert akkor mozdulni nem lehet abban a papírboltban ahova járok.
Táskám jó a tavalyi.
Ruhákat, cipőket nem e szerint szoktam vásárolni. Ha megtetszik valami és olyan árban van ami számomra elfogadható, akkor megveszem. Bár 1 cipőt akarok venni sulira, meg majd egy télikabátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!