Magyarországon aki rockot hallgat az miért öltözködik izetlenül?
de 16-17 éves kor alatt belefér, afölött ciki.
tinédzserként én is punk/rocker voltam pl.
szeretem most is a rockzenét, de felnőtt fejjel úgy öltözködni ciki... de én pont azt vettem észre, hogy Magyarországon a lányok koncertre nagyon kiöltöznek (pl Superbutt, Subscribe és egyéb kortárs rock/metal koncertekre), smink, jó cuccok, a fiúknál is inkább "deszkás"-rocker hibrid, láncos gatya, jó trikó, farmer, deszkás cipő, szegecses karkötő.
de az ősrockerek wigwam koncerteken ugyanúgy néznek ki, mint a 90-es években. vagy a 80-asban.
Magyarországon sztem az a jellemző, hogy az emberek nem mernek önmaguk lenni, ezt én a szocializmus maradványának tudom be. Tehát itt ha valaki nagyon egyedi akar lenni, akkor csatlakozik valamelyik öltözködési stílushoz, és akkor olyan lesz, mint ők.
Pl Olaszországban, Angliában, Franciaországban is vannak extrémen öltözködő emberek, sőt ízléstelenek is, nem is kevés, de valahogy nem ennyire egyformán azok.
De itt is vannak olyanok, akik nem érzik úgy, hogyha rockot hallgatnak, akkor feketében kell járniuk, vagy csak simán undorítónak kell lenniük, csak róluk nem tudod, hogy rockot hallgatnak.
Egyébként ha megnézed az embereket jobban, akkor nem csak az öltözködésben vagyunk ilyen birka szelleműek, hanem nagyon sok mindenben (egész életmódunkban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!