Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék szilikon "szalagot"...

Hol tudnék szilikon "szalagot" venni?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam,hogy vennék egy pántnélküli melltartót,viszont nagyon sok melltartóm van,ezért szeretném kipróbálni,ha varrok rá egy kis szilikon csíkot,úgy nem csúszik-e le?

Lehet,hogy hülye ötlet!:D

Köszi:)

2010. aug. 28. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Van olyan hogy fehérnemű kellékes bolt, így keress rá. De amúgy lehet, hogy sima röltexben is árulnak ilyet.

Fürdőruha kellékest tudok, pl taylor táncruha kellék, ott árulnak pl szilikonpántot is, meg ilyeneket, ott is megkérdezheted, ez a blahánál van a hársfa utcában az ilcsi kozmetikus után a sarkon (pontos címet így fejből nem tudok, de ez is fönn van a neten).

2010. aug. 28. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Bocsi az off-ért de ha egy sima szilikonpántból vágnék ki csíkot és azt varrnám rá, szerintetek jó lenne?

Mert én valahogy sajnálok 10.000-et adni egy melltartóért és én csak annyiért láttam pánt nélkülieket.

2010. aug. 29. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:
tezenisben pl van kb 5000-ért is, ha erről van szó, de sima szilikonpánttal nem lesz jó, mert az nem tapad annyira, mint a bevarrós szilikon. Egyszerűbb akkor már azt megvenni, mert az ilyen rövidáruknak általában nem szokott valami nagy áruk lenni (max párszáz ft métere, de sztem még annyi se)
2010. aug. 29. 21:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

én sem adnék ki szivesen több ezer forintot egy melltartóért..:S:/

2010. aug. 29. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:
pedig a H&Mben van 4000ér tökjó pántnélküli, van neki belül szilikon és nagyonjól tart, nem csúszkál :)
2010. aug. 31. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
a pánt nélküli melltartóknak a kialakításuk is más, mint a pántosoknak, ezért nem lesz elég egy kis szilikoncsík, hogy rendesen tartson. Az csak a ráadás. Szerintem érdemes beruházni egybe, mert megéri. Most úgyis ráérsz gyűjteni, mert amilyen hideg van, tuti pulcsiban fogsz járni.
2010. aug. 31. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!