Lányok, nők másnak is több szekrényi ruhája van otthon?
Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 17:42
1/10 anonim válasza:
Igen, a fele túl nagy vagy épp kihíztam..
Nem tudok megválni tőlük, mind márkás, és hátha jók lesznek még..
2/10 anonim válasza:
Nem, két fióknyi. Pedig még az általános iskolai ruháim is közte vannak, azok is rám mennének... De nyilván régi, nem divat, megnyúlt stb.
3/10 Metionin válasza:
Nekem egy normális szekrénynyi. Maga ruha sok van, 8-10 éves darabok is vannak köztük.
4/10 anonim válasza:
Nem.Egy normál szekrényi és egy komódnyi van.
7/10 anonim válasza:
Nem, annyi van, amennyi kell. Rendszeresen szelektalok, elvisszuk ami nem kell a szegenyeknek. Nem tartok meg semmit majd jo lesz meg valamikor alapon, ami regi, az “kuka”.
8/10 anonim válasza:
Amior a szüleimnél laktam egy nagy szekrény, olyan hálószobai, meg egy állvány (az a vállfás). Mindkettő elég zsúfoltan.
Albiba most csak állvány, meg egy polc, nem férek el így se.
9/10 anonim válasza:
Ilyen szekrényem van, de nincs csurig pakolva. Még télen kivalogattam olyan ruhákat amiket már soha többé nem fogok hordani(ez 20 db).
Amúgy sincs szükségem több szekrénnyi ruhára.
10/10 anonim válasza:
Hát, egy fél szekrény inkább. Nagy kétoldalú gardróbszekrényünk van, fele a férjemé, fele az enyém. Az én részem tele van. Business casualből van a legtöbb, mert azt hittem hogy majd kell a munkahelyre, bevásároltam vagy 12 szettet. Hát, az interjúkon kívül nem volt rajtam egyik se :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!