Ha rendeltem about your de közben kiderült, hogy senki se lesz otthon mi történik a csomaggal?
Figyelt kérdés
Előre kifizettem, más dolgokat ilyenkor leadnak a postán, kb egy hetet állna ott.. :(2021. júl. 31. 16:34
1/10 anonim válasza:
Ha gls szállít, az nem fogja leadni a postán.
Annyit tehetsz, hogy amikor jön az email a glstől, átirányítod a csomagod csomagpontra, pl coop bolt. Ott 5 munkanapig őrzik.
2/10 anonim válasza:
GLS hozza. Az emailben módosíthatod a szállítás napját. Vagy amit az 1-es ír.
3/10 A kérdező kommentje:
hm, és ha nem tudom modositani akkor visszaküldik a feladonak?:(
2021. júl. 31. 16:45
4/10 anonim válasza:
Felhívod a GLS ügyfélszolgálatát, és megbeszéled velük.
5/10 anonim válasza:
Miért ne tudnád módosítani? Pont az ilyen esetek miatt lehet, ne legyél már ilyen balek!
6/10 A kérdező kommentje:
írja a honlapon h nem lehet
2021. júl. 31. 17:07
7/10 anonim válasza:
Felhívod a futárt hogy vigye máshova (munkahely, rokon, ismerős, címe ami közel van) vagy vigye holnap.
Én ezt szoktam tenni
8/10 anonim válasza:
Billenccsel ledöntik a lábtörlő alá.
9/10 anonim válasza:
Értesítőt fog hagyni a futár. A csomagot visszaviszik a depóba. Felhívod és leegyeztetsz vele egy új időpontot.
10/10 anonim válasza:
A szállítás előtt fogsz kapni egy értesítő e-mailt, vagy SMS-t és abban benne lesz a futár telefonszáma is. Felhívod és megbeszéled vele, ennyi. Nem kell ügyfélszolgálat, meg stb. sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!