Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor veszitek meg a csizmát...

Mikor veszitek meg a csizmát télre/őszre, milyet szeretnétek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 16:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
6 éve van bakancsom, semmi baja, szóval nem kell másik. Én nem vagyok olyan hogy minden évben újat veszek mert más a divat.
2010. aug. 28. 16:31
 2/12 anonim ***** válasza:

Bakancs != csizma. Csak szólok.

Amúgy én fiú vagyok, szóval nem veszek csizmát, bocsánat :(

2010. aug. 28. 16:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Kb. novemberbe, mert akkor már nagyobb a választék. :) Mindenképpen megvárom amíg több van, mert jártam már úgy, hogy megvettem valamit előbb és később sokkal jobbat találtam... :(
2010. aug. 28. 16:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Én is láttam egy jó csizmát most a Deichmannba, nemtudom hogy megvegyem-e.(Sajnos nagy lábam van ezért nem mindig találok olyan csizmát ami tetszik is meg van méretben is. Most pedig lenne egy olyan.)
2010. aug. 28. 16:43
 5/12 anonim ***** válasza:
milyet néztél? mert én is láttam magamnak egy nagyon jót ott, remélem szept. közepére lesz annyi megtakarítsom, hogy megendhedhessem magamnak
2010. aug. 28. 16:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Én idén vettem tél végén 3500-ért, ami télen 6000 volt, szal ez a csizmi tökéletes ha bejön a hideg, am mindig akkor veszek olyan dolgokat, h fürdőruha, télikabát, csizma amikor szükség van rá, tehát amikor a legdrágább, ez most 1 kivételes eset volt mert 'csizmaőrült' vok és még tavasszal is képes vok felvenni.
2010. aug. 28. 16:52
 7/12 A kérdező kommentje:

Fekete hosszabszárút, tértd alá érőt, pár centis sarokkal.

(7990Ft-ért)

2010. aug. 28. 16:53
 8/12 anonim válasza:
53%
tuti hogy még találsz olyat ami jo rád és tetszik is, csomó idő van még télig..
2010. aug. 28. 16:54
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem meg ha ez tetszik és jól is áll, ne várj vele, mindig az van, hogy amikor nagyon kell és kereselnem találsz olyat, most időben megtaláltad, és sztem nem is drága annyira, szóval, ha nincs gond az árával, vedd csak meg!
2010. aug. 28. 16:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Én majd október fele megyek ilyesmit venni. Deichmannban és Humanicban én is láttam nagyon jókat. Akarnék egy olyat ami lapos talpú, ha havas és jeges lenne az út, akkor is el tudjak kecmeregni az úton. Meg tavaly volt egy gyönyörű platformos magassarkú térdcsizmám, de sajna egy tél alatt tönkrement. Na most is olyat szeretnék, csak jobb minőségűt!

A szárazabb időre van egy törpesarkú hegyes orrú csizmácskám, meg egy magassarkú bokacsizmám.

21/L

2010. aug. 28. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!