Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék online rendelni jó...

Hol tudnék online rendelni jó szűkszárú nacikat elérhető áron rendelni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 16:07
 1/6 anonim ***** válasza:
ebay
2010. aug. 28. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát én nem ajánlom neked ezt az online vásárlást naciknál, inkább menj el a plázába és ott nézz szét.:)

Mert nem nagyon tudod vissza küldeni ha nem lesz jó rád a naci.:S És ha vissza is tudod küldeni bonyolult lesz kicserélni.:/ Jobb ha elmész és fel is próbálsz egyet..:)

Invázióban egyébként nagyon jó nacik vannak, 2-3ezerért.:D

2010. aug. 28. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Tegnap a barátnőmmel bementünk a Cosmos Citybe.

Utálom a kínai boltokat nem is vettünk semmit, de voltak nagyon jó kis nacik. Pl. ott van az Anule márka, ami kimondottan igényes, divatos, jó szabású nacikat gyárt, és 3-4 ezer Ft.

Simán néznek ki olyan jól mint a Tally Weijles farmerek, csak harmadáron.

2010. aug. 28. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:
www.fashiondays.hu
2010. aug. 28. 17:12
 5/6 A kérdező kommentje:
fashiondays regisztrációm már van. amúgy azért kérdeztem, mert itt ahol én lakom nincs semmi, de így a szó szoros értelmében. és eljutni máshová semmi lehetőségem, és ez elég idegesítő.. na mindegy, azért köszönöm.
2010. aug. 28. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem pár napja jött meg koreából két skinny farmerem. eBayen rendeltem és pontosan akkora méretű mint amit a mérettáblázatban írtak, viszont nem volt olcsó, de vannak ilyen 20 dolcsi körül is. Szerintem nézz szét ott ha van dombornyomott kártyád meg egy kis angoltudásod.
2010. aug. 28. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!