Szerinted melyik néz ki hülyébben,ha kissé bő/nagy egy póló vagy ha szűk?
Figyelt kérdés
Vettem egy mezt a Niketól,és az L-es méret kicsit lógós
De közbe meg van egy másik pólóm ami M-es és fel vagyok akasztva benne,ki is szakadt a hónalj részénél.. Nem tudom már mikor milyen méretet vegyek :(
2021. júl. 29. 09:49
1/7 anonim válasza:
Ha szűk, az sokkal rosszabbul néz ki, a lógós amúgy is divat, oversized-nak hívják.
2/7 anonim válasza:
Fazontól is függ milyen méret kell. A szűk fazonból L-t vegyél,a bő fazonból M-et. Ha kicsi a ruha az nyilván nem kellemes,de a túl lógós ruha meg olyan igénytelen hatást kelt.
3/7 A kérdező kommentje:
Ahh,mindig ezekkel van bajom. A piacos kínai pólók bezzeg mindig jók voltak rám
2021. júl. 29. 10:32
4/7 A kérdező kommentje:
Amőgy ennek ilyen poliészter az anyaga,aminek talán jobban áll az ha szűkebb
2021. júl. 29. 10:52
5/7 anonim válasza:
Vásárlás előtt érdemes megnézni a címkét. Nike mindig oda szokta írni, hogy szűk-normál vagy laza fazonú.
Szerintem egyik sem rossz, ha valaki tudja, hogyan kell öltözni hozzá. Ha nagyon kikell emelni, akkor szerintem nem annyira szép, ha valakinek már mindenhol bevág a felsője, annyira szűk.
Az hogy milyen az anyaga, az szinte mindegy. Szinte lassan minden poliészter lesz, egy bővebb póló is simán lehet az, vagy esetleg egy pólóruha is, ugyanúgy mint egy szűk felső.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát az a fura,hogy nem is az,hogy mindenhol "bevág" ha szűk,mert az az M-es amit említettem,nagyrészt oké,a hossza pont jó pl,csak a váll résznél és hátsó nyaknál nagyon szorít. Ami meg bő,az a testnél nem vészes,de túl hosszú és a karnál úgy lóg hogy beférne oda még egy kar. Lehet gyúrnom kéne
2021. júl. 29. 12:17
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy milyen az alkatod. Ha ki vagy gyúrva/vékony vagy (nem tudom, hogy fiú vagy lány vagy :D ), akkor elmegy a kicsit szűk, bár az még akkor sem ideális, ha bevág meg nagyon feszül. Ha viszont van rajtad egy kis extra, akkor jobb ha nagyobb, mert egy szűk póló nagyon ki tudja hangsúlyozni a zsírpárnákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!