A Converse teniszcipők mennyire tartósak?
Figyelt kérdés
Egy ilyenről van szó. Kibírnak 2-3 évet? Régebben valahol olvastam, hogy a Converse vászoncipők híresen hamar hajlamosak szétszakadni, ugyanez igaz a bőrcipőire is? Ez jó árban van.
2021. júl. 26. 17:43
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem lehet rossz,főleg ennyiért. Nekem nem volt,csak áruházba felpróbáltam,a legtöbben puha réteges talpbetét van,jó kénylemes,szerintem ebben is az van.Hogy meddig bírja az jó kérdés,egy 2 évet szerintem biztos.
2/3 anonim válasza:
A gumi ragasztva van ami hajlamos szétválni, illetve meg is törik egy idő után. Attól még mondjuk hordható, nem is feltétlenül látványos a probléma, csak mondjuk esőben belefolyik a víz :p. A kategóriájában azért kétségkívül jó, de mindennapos viselet mellett egyáltalán nem biztos az a 2-3 év. De igazság szerint manapság kb nincs is olyan márka, ami ennyit kibír (nyilván függ persze attól milyen sűrűn hordod, hány kiló vagy, gyalogolsz vagy autózól stb).
3/3 A kérdező kommentje:
67 kg vagyok, nekem viszonylag sokáig tartanak a cipőim. A Vans Old Skool cipőm is 3 éve megvan, igaz késő tavasszal, és nyáron hordom csak. A gumi kezd elválni a talpától egy 3 mm-es helyen már egy éve, de azóta úgy van, nem szakad tovább. Ajkor gondolom ez is bírni fogja ennyi ideig, elvégre őszi cipőnek szánom olyan novemberig, amig az idő engedi.
2021. júl. 31. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!