Hol tudom beszerezni a következő dolgokat viszonylag olcsón? (ezekhez hasonló)
Figyelt kérdés
[link] (nem feltétlenül bőr, lehet velúr is)
[link] (bármelyiket innen :D)
[link] (ilyen stílusú kabát, feketében, esetleg más anyagból) nemtudom ki a csaj, kigoogliztam a képet!
köszi
2010. aug. 28. 00:56
1/9 anonim válasza:
a cipőket szerintem 5000 ft alatt nem igazán kapod meg :S
lehet kapni igényes használt ruhákat is.. olcsón :S
2/9 A kérdező kommentje:
az jó, de hol kapom meg? bp-n hol vannak üzletek, ahol árulnak bármit ezekből?
2010. aug. 28. 01:02
3/9 anonim válasza:
3. kép: deichmannba biztos van szerintem 4-8 ezer között
4/9 anonim válasza:
Az 1.képen látható csizma newyorkeres,én ugyan olyat vettem csak szürkébe és bőrbe a deichmannba,de még hónapokkal ezelőtt.Le volt árazva 16.500-ról 3ezerre.A kabátot pedig vagy kínai,vagy pedig h&m,zara,newyorker és hasonló helyeken nézdd meg.A többi csizmát is ajánlom,hogy a deichmannba keresd.
5/9 anonim válasza:
a turikba most fognak hozni szeptembertől őszi cuccokat esetleg oda is benézhetsz!
6/9 anonim válasza:
az elso cipő New Yorkeres az nem lehet tul draga, max 5000
a masodik deichmannos( hasonlok vannak ott is) 6-7000ert
a 3.csizma Ugg csizma de asia centerben 3000ert megkapod szerintem
a kabat New Yorker, kb 7000ft
remelem segitettem!:))
7/9 anonim válasza:
meg egyszer en
szerintem az osszeset probald meg az Asia centerben. igy nem hasznalt cuccokat veszel megis nagyon jo aron!
8/9 anonim válasza:
A csizmákat keresd a Humanicban, Deichmann-ban, New Yorkerben. Hasonló kabátokat árul az Orsay, New Yorker, C&A, de én tavaly a Tescoban (F&F) vettem szinte ugyanilyet.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget mindenkinek :)
2010. aug. 29. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!