Milyenek azok meleg vastagabb plüss köntösök?
Figyelt kérdés
Kinek van / volt és tudna írni róla
Nekem még nem volt hozzá szerencsém de ahogy néztem képeken jónak tűnik az ilyen
Nekem jelenleg csak hosszú szaténköntöseim vannak
2021. júl. 23. 09:56
1/9 Estel.19 válasza:
Pihe-puha érzés... és kutyára bele is lehet izzadni :D
2/9 anonim válasza:
Hűvösebb időben jó,de tényleg izzadós. Ráadásul olyan műszálas,hogy sötétben szikrázik
3/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, jó meleg de ha jó időben veszem fel akkor tényleg nagyon izzadós.
4/9 Metionin válasza:
Nekem is van de csak hűvösebb időben használom. Nagyon jó puha és kényelmes de ilyenkor megsülnék benne azon a pár méteren is míg eljutok a fürdőbe.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen télre gondoltam kb. az ilyen plüssöst
A szaténköntöseimet imádom ... olyan kis elegánsak és jó selymesek
Kellemes őket viselni szinte mindig még nyáron is (persze rendes szellőztetés stb.. mellett mert akkor nincs melegem és nem sülök bele és akkor kellemesen hűvös)
2021. júl. 23. 13:04
6/9 Metionin válasza:
És a szaténköntöst hol veszed? Én pont nyárra gondoltam hogy kéne, mert a plüss nagyon meleg.
7/9 A kérdező kommentje:
2021. júl. 23. 13:19
9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap kaptam egyet
Vááá... nagyon jó
2021. dec. 21. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!