Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Milyen típusú fürdőnadrá...

Fiúk! Milyen típusú fürdőnadrágot hordtok?

Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 16:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

15-ös

Szerintem manapság már kevesebben húznak fecskét. A fiatalok nem igazán. Én kényelmetlennek találtam még anno is. Most meg már zavarna, mert azért alapból szűkebb, mint egy rövidnadrág-térdgatya fürdőnadrág. De kinek mi jön be. Mondjuk nekem olyan érzésem lenne egy fecskében, hogy a fiatalok folyamatosan a dákómat stírölnék. És nem csak a csajokra gondolok itt.

2021. aug. 13. 11:47
 22/26 anonim ***** válasza:

21.

Amit leírtál az nagyfokú önbizalom hiányra hajaz.

Illetve a tested szégyellésébe.

Nem mered azt felvállalni ahogy kinézel.

Az ilyen emberkék hogyan mernek dugni? Mert ott ugye meg kell szabadulni ettől a szemeteszsáktól.

Úszni, fürödni, nem felöltözve szoktunk.

Én mindég megmosolygom a hiú fiúcskákat mikor kijönnek a vízből az utcai térdgatyáikkal és rá van tapadva,gyűrődve, és csurog a víz a szárából.

Ha esetleg hideg is van a fürdéshez akkor a parton ebben a cuccban vízesen külön élmény lenni.

2021. aug. 13. 12:56
 23/26 anonim ***** válasza:
Hát valamennyire igazad van. Nem lehet mindenki önbizalommal tele. De mint leírtam, kinek mi jön be. A hosszabb gatyának is van előnye. Meg most inkább ez a divat. Meg nem feltétlen szégyellés az, ha nem akarod, hogy mások a kis fecskét stíröljék, mert ugye nem nagyon tud takarni semmit. Nekem nem jön be, ennyi. Neked meg a hosszabb nem. Ez is ennyi.
2021. aug. 17. 07:46
 24/26 anonim ***** válasza:

23.

Nézd meg a nőket, nekik az alsó mit takar?

Csinálnak belőle ügyet..?

2021. aug. 17. 08:25
 25/26 anonim ***** válasza:

Hát ez is nézőpont kérdése. A férfiakat szerintem baromira nem zavarja, ha egy nő mindent is mutat. Ha jól néz ki, akkor bevallom, engem sem. De ez meg elég szexista is. Persze ez meg oda-vissza megy. Egyik oldal azt mondja, hogy szexista, másik meg örül, hogy ezzel nagyobb figyelmet kap. Vagy esetleg lehet, hogy mindkét oldal örül a figyelemnek, ilyen-olyan okokból.

De visszatérve az eredeti témára: embere válogatja, hogy ki mit szeret. Én nem támadok senki csak azért, mert ő merészelt ezt vagy azt húzni. Az ő dolga, függetlenül attól, hogy ki mennyire szemérmes. Én eléggé az is vagyok, az mellett, hogy visszafogott is. Ez van, ezt osztotta a gép, nem akarok megváltozni. Valamennyit érdemes lenne engedni. Ezt tudom. De persze elég érzékeny is vagyok arra, ha mások bekóstolgatnak. Ha nem ez volt a cél, akkor bocsi!

2021. aug. 17. 10:31
 26/26 anonim ***** válasza:
Slip fazonút uszodában, úszóshortot (boxer) strandon.
2023. jún. 12. 15:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!