Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kövér vagyok, de a derekam...

Kövér vagyok, de a derekam vékony, így nem találok nadrágot. Hol nézzem?

Figyelt kérdés

Szóval kövér vagyok (mérlegen már 102, de olyan 85-nek nézek ki, 112-ről indultam, fogyásban vagyok)

A derekam "vékony", viszont van seggem és combom,vádlim is, ezért pl: KIK-ben hiába tetszene, nem jó semmi, mert ami combban jó, az derék ügyileg 2-3x körbe tekerhető rajtam.

Létezik ilyen alakra valami normális nadrág?

2021. júl. 18. 19:09
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
Ja, àtalakítva, vagy övvel.
2021. júl. 18. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Kikben elég rossz a ruhák minősége, nem ajánlom. Nekem hasonló az alkatom, és a C&A-ban találtam nagyon szuper nadrágokat. Olyan jó aminek magasabb a dereka, és gumírozott, vagy nyúlik fent.
2021. júl. 18. 21:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi, meglesem akkor ott:)

KIK tényleg ócska minőség, egyszer volt ott kötős vászon gatyám, 2 hetente cserélték, mert szétmállott :D

A szétszakadtat meg egyszer kirakták másodosztályúnak eladni :DDDDD amit előtte hordtam és mosva is volt

2021. júl. 18. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Én hasonló alkattal (nagy fenék, vastagabb comb és vékonyabb derék) a Tescoban szoktam magamnak nadrágot venni, ami gumis derekú “jeggings” (talán így hívják). Nekem ez vált be, mert ezek rugalmasabbak. Annyi, hogy nagy választék ugye annyira nincsen.
2021. júl. 19. 00:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is így vagyok. Nem vagyok kimondottan dagadt, de ezek a pipaszárlábúakra tervezett gatyát nem jönnek fel rám. Ami derékban jó, az vádliban, vagy combban alig jön rám. Bővebb szárú gatyákat szoktam keresni, de kevés helyen van ilyen. Ahol van, ott se túl nagy a választék. Tescoban már én is találtam olyat, ami jó lett. Nem kifejezetten gumis, hanem sima egyenesszárú farmer, esetleg "loose" szabású.
2021. júl. 19. 07:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!