Divat lesz még ősszel a 2soros gombos szövetkabát szerű őszi kabát?
Kinéztem egyet világos szürkében,de nem tudom,divat lesz-e még vagy lesz még ettől jobb is?Elég kedvező az ára és nem néz ki rosszul.Vagy várjak még őszig?Milyen kabátok lesznek most divatban?
(nem azért kérdezem,mert divatb.zi vagyok,csak nem tudom,lesz-e vmi új,ami jobban tetszik vagy megint csak ezek a kabátok fognak "hódítani")
Szia!!Már egy jóideje divat! most télen is az volt. NEkem is olyan van, szürke, de inkább télies. Ha nem is a legújabb trend lesz, de akkor is divatos, csinos és nőies viselet marad. Ennyi nem változik a divat egy év alatt:) szerintem vedd meg! Nem fogod megbánni.:)
20/L
szia.
a szövet kabát az mindig divat lesz.-d vegyél oylat bátran4 csak ajánlani tudom!: )
Ám én is kettő gombosat szeretnék venni, nem drágán vagy olcsón.
Hol lehet ilyet kapni, kedves kérdező?
köszönöm szépen a válaszodat.
Szia!
Sajnos lemaradtam róla,megvették előlem,mire visszamentem volna :(
Én miskolci vagyok,kínaiban néztem(egyébként ebben a városban mindegy,mert a méregdrága butikban is ugyanazt adják el 4x annyiért)
Amúgy mostanában nem nagyon látok szövetkabátot,inkább dzsekik vannak nálunk is,de azért itt-ott előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!