Ciki 2021-ben FJÄLLRÄVEN termékeket venni ha tetszik?
Egyedül az a ciki, hogy a sok hülye divatnyomi tini fejvesztve majmolja a legújabb trendeket. 1-2 éve még fogalma sem volt egy bizonyos márka létezéséről, és csak azért akar olyat, mert egy ostoba influ-celeb által divat lett belőle, és most boldog-boldogtalanon ez a márkajelzés virít.
Azzal semmi baj nincs, ha valaki szeret egy bizonyos márkát, megbízhatónak tartja, vagy egyszerűen TÉNYLEG tetszik neki, illik a stílusához és ezért veszi meg. Ez lenne a normális.
Fjällräven táskákat és ruhákat jóval azelőtt láttam apám vadászújságában, hogy ennyire felkapott lett. Akkor még csak bizonyos réteg vette itthon.
Ha nem impulzusvásárlás lenne, évek múlva is biztosan hordanád, akkor nyugodtan vedd meg.
Dehogy ciki, az Északnyugati országokban ugyanolyan trendi mint a Birkenstock papucs, együtt hordják hosszú vagy mini, laza, nyári ruhákkal, sortokkal.
Én is most egy ilyen városi hátizsákot szeretnék, a színen gondolkodom melyik legyen mert több is terszik.
Az okker, a navy kék, sötétkék, levendula lila. Szóval bajba vagyok, képtelen vagyok dönteni. :D
Tényleg neked/ nektek melyik szín tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!