Hol lehet acélmerevítős fűzőket venni?
Akár külföldi oldal is érdekel, de amikre rákerestem főleg műanyag merevítőst dobott ki.
Magyarországon csak egy bizonyos Sensual Corset nevű oldalt dobott ki, de annak a kínálata annyira nem tetszett.
Az attitude europánál van sok VG London fűző. Talán ezek a legjobbak. Meg a Bibian Blue de az kb megfizethetetlen.
Nekem van Burleska fűzőm és szerintem nem jobb mint egy Restyle fűző cserébe drágább.
A restylenál jókat találsz ha első fűzőnek valót keresel.
Mekkora méretet keresel?
Mert pl facebook csoportokban is kapni méret probléma miatt eladó zsír új fűzőket.
Köszönöm a válaszokat :)
2-es:
Meg tudnád mondani mely facebook csoportokba? Pl. egy "~ Eladó Fűzők ~" nevű csoportba jelentkeztem egy hete, de még nem vettek fel. Más ilyen jellegű csopikat nem találtam, illetve goth-rock adásvételesbe is inkább műanyag merevítőst tesznek fel néha-napján.
A méretem valahol XS-S/18-20 között van mérettáblázatok alapján
Pont az eladó fűzőkre gondoltam. Meg a goth punk rock stb cuccok adok veszek is egy viszonylag aktívabb csoport
De ha xs-s méret körül vagy akkor ha gondolod irhatsz nekem is mert van csomó kifogyott és ebből adódóan alig hordott, nem betört 20-as fűzőm. Főleg mell alattiak de van pár egész melles is.
Mystic City Corsets. Rengeteg fűző, jól leírt méretek, eddig kétszer rendeltem tőlük, és mind a kettő nagyon kényelmes volt. (Az egyik 20", a másik 18" méretben.) Még megfizethető áron is vannak, kb $80-110 egy fűző + szállítási költség.
Egyetlen hátránya az, hogy sokáig tart, mire ideérkezik, mert az USA-ból postázzák. Az első fűzőm másfél, a második 1 hónapig utazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!