Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, h a női deszkás...

Miért van az, h a női deszkás cipők olyan giccsesek? Halálfejek, meg rózsaszín. Gáz ha férfi DC cipőt hordok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hát nem találtam, de mondjuk szerintem nem is mentél volna vele sokra, mert télen vettem, ata az a kollekció kb már kiürült. ha elmész egy üzletbe, szerintem találsz egész egyszerűket, ha elszántan keresel, biztos. amúgy a dc csicsásabb nőiben, ez tény.:s nekem vans van, abban sok az egyszerűbb.
2010. aug. 27. 23:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Az aranyszínű cipő csak akkor giccs ha nme tudsz hozzá normálisan felöltözni. egyébként meg szép.Ezért tart itt magyarország divat meg akármi terén meg begyepesedettek az emberek.
2010. aug. 28. 00:20
 13/16 A kérdező kommentje:
akkor emigrálj, külföldön még sztár is lehet belőled
2010. aug. 28. 07:53
 14/16 anonim ***** válasza:

és ha valaki nem szereti az arany színt? ugyanolyan színként lehet kezelni, mint pl a pirosat. azért nem vagy begyepesedett, mert nem szereted a pirosat, de azért már igen, mert nem szereted az aranyat? jahj de vicces ez a mai divat, ehj-ehj.

-.-"

2010. okt. 4. 22:47
 15/16 anonim ***** válasza:

szia:DD

[link]

[link] (itt rohadtjók vannak:DD/

[link] /itt többnyire rózsaszínek..én sem vagyok egy ilyen 'húú rózsaszínn cukiii úristeen' féle lány..fiúsabb vagyok egy kicsit..ez inkább csak cipő téren igaz rám:D amiket fent linkeltem nézz körül:D vannak elég jók amig lightosak de mégis jók;)

2012. febr. 27. 17:42
 16/16 anonim ***** válasza:

találtam párat ami unisex féle:D

[link]

[link]

[link] (tesómnak ilyen van és tőle kérdezgették hogy ez nem női cipő?:D ezért nekem adta;D)

hát ennyi kb. :D de ha beírod google-ba hogy 'unisex deszkás cipők' akkor biztos találsz magadnak:D

majd írj hogy milyen cipőt vettél.:))

2012. febr. 27. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!