Milyen darabok illenek egy 30 fölötti fickó ruhatárába, ha nem szeretne jellegtelen szürke tömegember lenni, de divatmajom sem?
Figyelt kérdés
Én újabban úgy definiélnám, hogy az az úgynevezett golfklub-os stílus tetszik. Régen sok fekete és szürke cuccot hordtam, de mára beleuntam a jellegtelen beszürkültségbe. A színekkel ugyanakkor óvatos vagyok, mert nem szeretem a feminin vagy metroszexuális jelleget. Ugyanakkor nem is vagyok afféle trendkövető. Igényes, sportosan elegáns vagy elegánsan lezser stílust akarnék kialakítani. (Tulajdonképpen nagyjából meg is van, de érdekelnek a külsős vélemények.) Ami nagyon nem jön be és kizárt: papucs, szandál, bermuda nadrág illetve a tróger igénytelen stílű felsők, mint atlétatrikó vagy neccpóló.2010. aug. 27. 17:13
1/1 anonim válasza:
Így lányként azt tudom mondani,hogy: a bő pólókkal rontják el a pasi,de nagyon. Nekem jobban tetszik a deréknál véget érő,nem is szűk,de nem is bő póló,ami pont passzol.Persze,ha nem vagy 150 kg:) Meg a béna feliratokat is hanyagolni kéne és a vicces póló is cink 30 felett.
Amúgy a sötétszínű,sima farmer alapdarab,meg egy fekete zakó,az nagyon elegánssá tud tenni egy férfit.(H&Mben válogass)
Cipőnek meg az,ami jól áll és kényelmes is,pl vannak jobb minőségű,mondjuk bőr tornacipők vagy félcipők.
Ékszerekkel nem tudom hogy állsz,de mostanában megint divat a vastagabb karkötő,gyűrű,bőrből,régies hatású,sötétebb ezüstből.
Remélem segítettem valamennyit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!