Férfiak, szerintetem melyek a leggázabb ruhák, legvállalhatatlanabb ruhák egy férfi ruhatárában, amit ti sose viselnétek, és másoknak is azt tanácsolnátok ő se viselje? Akár többet is felsorolhattok.
Izomtrikó, asszonyverő, nagy Supreme meg Levi's meg a többi emblémás póló, és el se hiszem hogy ezt mondani kell de pár hete láttam valakin.... Hálós anyagú póló. Nem a kosaras trikó, az a ritkásabb hálós póló ami alatt pont látni mindent.
A szandált és a cargo nacit azért nem ítélem csak el mert kényelmes és a cargo nadrág praktikus, 40 fokban meg a csajok is szandálban járnak, tudom milyen mikor érzed hogy izzadtságban tocsog a lábad a zárt cipőben.
#7 én ezt csak kocsma fashion-nek hívom mikor felhúzzák a pólót és a sörhas fenttartja.
11-es
Nekem még sosem tocsogott zárt cipőben, azon a szar műanyagon a papucsban a talpam már inkább.
Sztem a mesh póló tud jól állni fiún, akkor is ha átlátszik, de nagyon nem mindegy, hogy hogy néz ki az illető alatta.
Pl. akinek erős a testszőrzete, az jobb ha nem erőlteti, de sörhassal is hülyén néz ki.
13.
Erős testszőrzet férfias, csupasz búzás.
Itt olvastam, nem én találtam ki.
Tehát ha valaki túl szőrös az bujkáljon vagy borotválja le, de akkor már homárosodik.
Az a legjobb ha csak nők születnek, és akkor nem keseredik meg a férfiak élete.
15.
Megint a nyugat seggnyalásnak köszönhetően jött létre ez a szó, mert az atléta túl magyar szó.
17-es
Trikó. Az atléta sportol a pályán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!