Olyan túl hétköznapinak tűnik, de jobbat meg nem nagyon találok sehol, az üzletekben sem. Vagy túl rövid, vagy a dekoltázsa mély, vagy pedig poliészter egész, amikkel eddig találkoztam.
12 Menj már az ólba ahol szocializálódtál. Senki nem kíváncsi a haszontalan,ostoba,bunkó,nyomorult,buta hozzászólásaidra. Fogadd el,hogy hülye vagy és fárasszad anyukádat.
2021. júl. 12. 11:07
13/22 anonim válasza:
13!
A személyeskedés a te családi állapotodat árulja el, ami úgy kábé a béka shegge alatt van.
2021. júl. 12. 11:21
14/22 anonim válasza:
14 Már magaddal beszélgetsz? Nagy a baj.
2021. júl. 12. 12:18
15/22 anonim válasza:
Nem tudom tudsz e olvasni?
A 13! Azt jelenti, hogy a 13-as versenyzőnek címeztem.
Szerintem már tovább ne égezsd magad.
2021. júl. 12. 12:34
16/22 anonim válasza:
Miért jó neked, hogy trollkodsz? Ezzel űzöd el az unalmat? Vagy viccesnek tartod? Sosem értettem, és nem is akarja egyik hozzád hasonló sem elmondani, hogy miért jó ez. Csak mert kibekúrt fárasztó, és idegesítő. Miért nem lehet egyszerűen válaszolni a kérdésre?
2021. júl. 12. 15:25
17/22 anonim válasza:
17!
Már megbocsáss, de olvass vissza!
Énbelém kötöttek, és igen, normálisan válaszoltam!
Arról nem tehetek, hogy veled együtt itt mindenki felszívja a taknyát ha valaki nem az ELVÁRT válasszal szolgál.
Azt ilyen bután nevzik el hogy troll meg kötözködik stb.
Hát elnézést kérek, hogy más véleményen vagyok...
2021. júl. 12. 21:09
18/22 anonim válasza:
Dehát a kutya is látja, hogy térdig ér a szoknya, akkor miért írod, hogy bokáig? Nem igaz, hogy nem direkt csinálod. Nagyon vicces, mi? Nevetsz jókat, igaz?
2021. júl. 12. 21:31
19/22 anonim válasza:
18 Nem kötött beléd senki. Te kezdtél el alpári stílusban kekeckedni mindenkivel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!