Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha a ZARA webshopjában egy...

Ha a ZARA webshopjában egy terméknél az összes méret sold out, de minden méret mellett ott van egy kis boríték jel és az, hogy "coming soon", az azt jelenti, hogy újra lesz készletezve az adott termék?

Figyelt kérdés
Feliratkoztam, hogy kapjak értesítést, csak soha nem vásároltam még a ZARA-ból, ezért nem tudom, hogy ez mit jelent.

2021. júl. 7. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezeknél a webáruházaknál mindig előfordul olyan, hogy valaki visszaküldi a megrendelt terméket, mert neki nem lett jó. Ezeket ugye később még el akarja adni a cég, úgyhogy visszakerülnek készletre. Ilyenkor nem vehető biztosra, hogy az adott színből/méretből lesz még, hiszen előre nem tudni, hogy mi kerül vissza hozzájuk.

De olyan is előfordul, hogy egyszerűen egy újonnan gyártott adag érkezik be a raktárba. Jelen esetben nem tudjuk, melyik helyzet áll fenn, de ha kérhető értesítés, az mindenképp biztató, van esélyed később megvásárolni.

2021. júl. 7. 12:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Elfogyott ill. rövidesen érkezik, ezt jelentik.
2021. júl. 7. 22:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mind a kettőtöknek a választ. :) Remélem akkor meg tudom majd venni az adott ruhadarabot a méretemben.
2021. júl. 8. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!