Hol lehet venni olyan háti táskát, ami szép, de belefér egy kulacs, viszont annál nem sokkal nagyobb?
Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 16:30
1/5 anonim válasza:
Mérd le azt a méretet ami neked jó lenne és nézd meg mit dob ki a google. Biztos van csomó.
Amúgy én akarok egyszer egy négyzet alakú kulacsot,azt olyan könnyen lehetne szállítani a táskába.
2/5 anonim válasza:
Én a deichmannban szoktam venni háti táskákat, vannak picit csinosabb, kisebb méretűek is. Bár szerintem sok fast fashion üzletben kapni ilyesmit.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát amerre én járok nem találtam még szépet, ami elég nagy, de nem túl nagy, és nem néz ki úgy, mint ami 2 hónap múlva már tönkre is megy. Azért köszi!
2021. júl. 6. 21:48
4/5 anonim válasza:
Ezért váltottam tornazsákra. Abból van szép is, nem túl nagy és bőven elfér egy kulacs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!