Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz horgonyos karkötőt hordani...

Gáz horgonyos karkötőt hordani férfiként?

Figyelt kérdés

Valamilyen oknál fogva megtetszett. Önmagában is, de úgy is, hogy óra mellett van, ugyanazon a csuklón. Szerintetek gáz ez a karkötő egy férfinak? Soha nem hordtam még semmi ilyet, egy egyszerű feketére gondoltam.

Még egy kérdés: ez a horgony szimbolizál valamit? Jó lenne tudni, mielőtt hordom magamon :D

2021. júl. 5. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:
42%
Egyaltalan nem gaz.A borbol keszultek meg a fa gyongyosek nekem bejonnek.Jol mutatnak oraval egyutt.A horgony szerintem nem jelent semmi komolyabbat tengerpartokon/standokon szoktak arulni kulfoldon szuvenirkent.
2021. júl. 5. 23:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem sem gáz, nekem is volt sötétkék bőr, ezüst horgonnyal. Csak aztán szakítás után nem tartottam meg :D.

De megjegyezném, hogy ebből is van jó minőségű, meg a gagyi.

Bátran ajánlom a Paul & Hewitt-et. Ez a tíz-tizenpárezer Forintos kategória. Ennek jó a minősége. Bírja, látod / érzed rajta hogy nem az a rém gagyi Aliexpresses cucc, acél horgonnyal, többnyire bőrszíjjal

Amit messze kerülj, azok a párezer Forintos bóvlik. Jellemzően a vékony, hasított (gondolom) műbőr szíjon, vagy "zsinóron" van valami rémgagyi bevonatolt máanyag horgony ami fémnek akar látszani. Az ilyenek:

[link]

Ismerősöm tapasztalatából mondom, ami olcsó, az olyan is. Szétesik egy hét után, meg lepereg róla a lakkozás / festék / króm bevonat / akármi.

Ha már ilyenre szánod el magad, szerintem vegyél egy rendeset, ami viszont tényleg a tizen ezres kategória lesz.

2021. júl. 6. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Miert kellett lepontozni??🤦🏻‍♀️
2021. júl. 6. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!